Είναι μόλις 1 έτους και συνοδεύει το διάσημο μπαμπά του, στο μπαρ

Ναι, το είδαμε και αυτό. Ο διάσημος μπαμπάς πήρε στα εγκαίνια μπαρ, τον μόλις ενός έτους γιο του!

Είναι μόλις 1 έτους και συνοδεύει το διάσημο μπαμπά του, στο μπαρ

Πώς σου φαίνεται η εικόνα ενός μωρού, μόλις ενός έτους να συνοδεύει τους γονείς του στο opening ενός μπαρ; Κι, όμως, το είδαμε και αυτό, αφού οι φωτογραφίες από τη βραδιά αυτή κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, με τον αξιολάτρευτο πιτσιρικά, να πίνει από το μπουκάλι του, μιμούμενος τους μεγάλους που απολάμβαναν τα κοκτέιλ τους.

kahled gios1

Ο λόγος για τον Asahd, γιό του διάσημου ράπερ Dj Khaled, ο οποίος συνόδευσε το μπαμπά και τη μαμά, στα εγκαίνια ενός μπαρ στη Φλόριντα. Και μπορεί στο ίδιο μέρος να βρέθηκαν λαμπερά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως η Aguilera, ο Jamie Foxx και ο ράπερ Diddy , όμως σίγουρα την παράσταση «έκλεψε» ο απίθανος Asahd, ο οποίος όλη τη βραδιά, δεν ξεκόλλησε από την αγκαλιά του μπαμπά του.

kahled gios

Άλλωστε, όπως διαβάζουμε, οι δυο τους είναι αχώριστοι και ο διάσημος ράπερ τού έχει μεγάλη αδυναμία. Και συχνά τον παίρνει μαζί του, σε κοσμικές εκδηλώσεις. Αν και όπως τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Dj Khaled, το ζευγάρι πήρε μαζί του στα εγκαίνια του μπαρ τον μόλις ενός έτους γιο τους, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει στον αδελφό της αρραβωνιαστικιάς του Dj. Δηλαδή στο θείο του μικρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved