Γονείς έστησαν ένα μαγικό σκηνικό με πατημασιές του Άγιου Βασίλη- Θα το αντιγράψουμε (vds)

Το σκηνικό που έστησαν στο μικρό τους γιο για τον ερχομό του Άγιου Βασίλη, μας ενθουσίασε και θα το αντιγράψουμε!

Γονείς έστησαν ένα μαγικό σκηνικό με πατημασιές του Άγιου Βασίλη- Θα το αντιγράψουμε (vds)

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, που ανυπόμονα περιμένουν τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει το δώρο που του ζήτησαν. Ειδικά, η Παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και το πρωινό ανήμερα, είναι οι δύο μέρες (μαζί με τα γενέθλια τους), που περιμένουν περισσότερο από κάθε άλλη.

Αλλά και για τους γονείς, είναι εξίσου αγαπημένες αυτές οι δύο μέρες, διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για έναν γονιό, από τη στιγμή που βλέπουν τη χαρά και την ευτυχία, ζωγραφισμένες στο πρόσωπο των παιδιών τους, όταν ανοίγουν τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Πιστεύετε ή όχι στο μύθο του αγαπημένου Άγιου, μέχρι κάποια ηλικία, είναι για το παιδί, κάτι το μαγικό και συναρπαστικό.
Και δύο γονείς από την Αμερική, σκέφτηκαν αυτό ακριβώς. Να δώσουν περισσότερη μαγεία στο μύθο του Άγιου Βασίλη. Και ετοίμασαν για το μικρό τους γιο, ένα απίστευτο σκηνικό, που τις τελευταίες ώρες έχει ενθουσιάσει το Διαδίκτυο και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που λένε ότι θα αντιγράψουν την ιδέα τους.

Τι έκαναν; Με ζάχαρη άχνη σχημάτισαν τις «πατημασιές» του Άγιου Βασίλη, που οδηγούσαν στο υπόγειο του σπιτιού. Ο μικρούλης ενθουσιασμένος τις ακολούθησε και όταν έφτασε στον τελικό προορισμό, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν αντίκρυσε τα δώρα που του έφερε. Ο ενθουσιασμός του αγοριού είναι συγκινητικός και οι χρήστες του You Tube συνεχάρησαν τους γονείς για την μοναδική ιδέα που είχαν.

Δείτε επίσης

Αυτός είναι ο πιο γλυκός «χριστουγεννιάτικος» μπέμπης που έχετε δει! (video)

Το βίντεο που «σκλάβωσε» το Διαδίκτυο: Το δώρο που θέλει το κοριτσάκι για τα Χριστούγεννα

Μερικά πιτσιρίκια δεν πέρασαν καλά στην αγκαλιά του Αη Βασίλη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved