Χριστούγεννα γεμάτα… παιχνίδι στο AVENUE!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και ο ενθουσιασμός για τα παιδάκια μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο. 

Χριστούγεννα γεμάτα… παιχνίδι στο AVENUE!

Τα αγγελούδια μας περιμένουν με ανυπομονησία τις γιορτινές μέρες, που θα είναι γεμάτες χαλάρωση, παιχνίδια και βόλτες. Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια.

Μία βόλτα στο AVENUE είναι πάντα καλή ιδέα, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια των γιορτών, που φιλοξενεί πλήθος διασκεδαστικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων, καθώς και συναρπαστικών δραστηριοτήτων για αγόρια και κορίτσια.
Πέρα από το όμορφο Carousel, που παραμένει πάντα στο κέντρο του, και τα αλογάκια που τους επιτρέπουν να καλπάζουν στους διαδρόμους, τα Χριστούγεννα επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για τα μικρά μας!

Η Μάσα και ο Αρκούδος έρχονται στο Avenue

masa 2

Από τις 8 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν το «μαγικό ταξίδι». Στην υποδοχή μπορούν να μεταμφιεστούν στην αγαπημένη τους ζωηρή ηρωίδα Μάσα ή στον καλύτερό της φίλο, τον καλόκαρδο Αρκούδο και να ξεκινήσουν τη βόλτα τους. Στη συνέχεια, μπορούν να απολαύσουν διαδραστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, γεμάτες γέλιο και χορό και να διδαχθούν την αξία της φιλίας, της φροντίδας και της δημιουργικότητας.

Επιπλέον, καθημερινά έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τις δικές τους μοναδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, τις οποίες μπορούν να κρατήσουν ως αναμνηστικά για να θυμούνται την όμορφη εμπειρία από τις γιορτές στο AVENUE. Τέλος, μπορούν να φωτογραφηθούν με τη Μάσα και τον Αρκούδο και να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο My New Baby, έναν υπέροχο χώρο στον πρώτο όροφο, όπου θα απολαμβάνουν καθημερινά όλες τις ιστορίες των δύο αγαπημένων τους ηρώων.

Εύκολο, γρήγορο και φιλικό shopping για όλη την οικογένεια

Το γρήγορο και φιλικό εμπορικό κέντρο με δωρεάν parking προσφέρει ευκολίες τόσο για τα μικρά σου, όσο και για εσένα. Με φαρδείς διαδρόμους και με φυσικό, ηλιακό φως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αποτελεί τον πιο ευχάριστο προορισμό shopping για όσες επιθυμούν άνεση και ηρεμία στα ψώνια, έχουν μωράκια σε καροτσάκι και ΑΜΕΑ.

Αυτό σημαίνει ότι, όσο τα παιδάκια σου (από 18 μηνών) απασχολούνται δημιουργικά στον πρώτο όροφο, εσύ μπορείς να ικανοποιείς εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές σου ανάγκες σε έναν χώρο φωτεινό και φιλικό, που δεν σε «πνίγει», μέσα από μια ποικιλία γνωστών αλλά και προσιτών καταστημάτων.

Στον άνετο χώρο, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε καταστήματα για παιδάκια, για τον σύντροφό σου αλλά και για εσένα ενώ θα κάνεις τα ψώνια για το σπίτι στο μεγαλύτερο HYPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, χωρίς να αγχώνεσαι για το parking, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα, μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς ή να στείλεις δέματα και γιορτινές κάρτες στα ΕΛΤΑ, που λειτουργούν σε βολικό ωράριο. Στη συνέχεια, μπορείς να χαλαρώσεις, κάνοντας ένα διάλειμμα για ψώνια ή φαγητό, ή να πας κομμωτήριο. Στο AVENUE έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα: Από το να επιδιορθώσεις τα παπούτσια στο Shoe repair μέχρι να παρακολουθήσεις σεμινάρια θηλασμού και τοκετού!
Τέλος, πριν φύγεις δώσε την ευκαιρία στα παιδάκια σου να παίξουν στον μεγαλύτερο παιδότοπο σε εμπορικό κέντρο, το Volta Fun Town, ενώ εσύ απολαμβάνεις τον καφέ σου.

masa3

Ιδανική επιλογή για τις εργαζόμενες μαμάδες!

Ο χρόνος είναι περιορισμένες για όλες μας και ειδικότερα για τις μαμάδες που εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα και αναζητούν εύκολες λύσεις για να κάνουν τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη. Στο AVENUE κάθε γυναίκα θα βρει αναρίθμητες επιλογές σε έναν πλούσιο κατάλογο με brands για κάθε πορτοφόλι. Έτσι, μπορεί να επιλέξει εύκολα τα πιο κομψά και στυλάτα κομμάτια για όλη την οικογένεια, αλλά και να ψωνίσει γιορτινά δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Το σίγουρο είναι ότι στο Avenue, θα βρεις μία λύση σε κάθε σου ανάγκη! Επισκέψου το με τα παιδάκια σου, για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να διασκεδάσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved