Με ρωτήσατε ποιο γάλα έδινα στην κόρη μου και η απάντησή μου είναι αυτή...

Την αλήθεια μου θα την πω! Δεν κατάφερα να θηλάσω όσο ήθελα και αυτό γιατί οι θηλές μου είχαν τραυματιστεί και με δυσκολία πια μπορούσε το μωρό να ρουφάει γάλα μιας και πονούσα αρκετά.

Με ρωτήσατε ποιο γάλα έδινα στην κόρη μου και η απάντησή μου είναι αυτή...

Η παιδίατρός μου, μου ζήτησε να σταματήσω το θηλασμό και μου πρότεινε να βρω ένα γάλα κατάλληλο για το μωρό μου.

Το έψαξα αρκετά. Για την ακρίβεια το έψαξα πολύ. Αν και δεν συνηθίζω να προτείνω γάλατα σε μαμάδες, αρκετές μου στείλατε μήνυμα και μου ζητήσατε να σας πω πιο γάλα έδινα εγώ στη Νικόλ όταν ήταν μωρό. Μετά από αρκετή έρευνα (ξέρετε, όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά, ψάχνεις και θέλεις το καλύτερο για το μωρό σου, το ίδιο έκανα και εγώ), βρήκα το Novalac.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, (εκεί όπου όλες οι πρωτάρες μαμάδες ψάχνουμε τα πάντα για το μωρό μας) ανακάλυψα τα εξής:

• Η δημιουργία και ο έλεγχος κάθε προϊόντος της σειράς Novalac έχει ανατεθεί σε μια Διεπιστημονική Ομάδα από Παιδιάτρους, Χημικούς, Παιδοδιατροφολόγους και Ειδικούς Μηχανολόγους.
• Ο στόχος της ομάδας είναι να προτείνει αποτελεσματικές διατροφικές λύσεις σε καταστάσεις και προβλήματα, που μπορεί να συναντήσει ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του και να εξασφαλίσει την άνετη και βέλτιστη ανάπτυξή του.
• Για κάθε μία κλινική κατάσταση, η Διεπιστημονική Ομάδα της Novalac εκτελεί μια σειρά από διεξοδικές αναλύσεις, προκειμένου να στηρίξει την παροχή βρεφικού γάλακτος, με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα.
• Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Novalac, αποτελούν τις ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν το πεπτικό σύστημα των περισσότερων μωρών.
Η έρευνα, η μελέτη και η λειτουργία της Novalac, είναι σύμφωνη με τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Κανόνες για τα βρεφικά γάλατα και τα σκευάσματα για την παιδική υγεία.
• Tα προϊόντα της Novalac είναι διαθέσιμα σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Έτσι, η Novalac συμβάλλει στην ανάπτυξη εκατομμυρίων παιδιών από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Αυτό ήταν! Είχα βρει, το γάλα που ήθελα για το μωρό μου! Δίχως δεύτερη σκέψη, πήγα στη φαρμακοποιό μου τη Γιώτα, της εξήγησα το λόγο που ζητούσα έτοιμο γάλα και μου έδωσε το Novalac AR για αρχή. Το συγκεκριμένο είχα διαβάσει ότι:

α) Μειώνει τον αριθμό των αναγωγών και την έκθεση στο γαστρικό υγρό.
β) Περιέχει λιπαρές ουσίες πλούσιες σε MCTs και με το κατάλληλο ιξώδες που προάγουν την ταχεία γαστρική κένωση και τη σωστή εντερική λειτουργία.

Το συγκεκριμένο το πίναμε μέχρι να γίνουμε 6 μηνών. Μετά αλλάξαμε και πήραμε το Novalac Premium 2, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας από τον 6ο μήνα έως τον 12ο μήνα και τέλος μέχρι να γίνουμε 3 ετών πίναμε το Novamil 3 Fruits, γάλα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 1έως 3 ετών.

Όλα αυτά τα χρόνια και καθώς η Νικόλ μεγάλωσε, δεν άλλαξα γάλα, γιατί το έπινε ευχάριστα και επειδή πρόσφερε όλα εκείνα που έπρεπε να λαμβάνει καθημερινά για να είναι υγιής. Η απάντησή μου λοιπόν, σε όλες εσάς που με ρωτάτε ποιο γάλα έδινα στο ζουζούνι μου είναι το Novalac.

Η σειρά της Novalac, έχει αρκετά προϊόντα για να καλύψει όλες τις ανάγκες των μωρών. Είτε έχουν αναγωγές, είτε έχουν διάρροιες, είτε έχουν αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, είτε είναι προωράκια και έχουν ανάγκη από ένα γάλα ειδικό για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες ενός ελλειποβαρούς βρέφους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved