«Δεν θέλω τη συμπάθειά σας»: Απέβαλε και συγκινεί με την εξομολόγησή της η γνωστή σταρ

Η τραγουδίστρια απέβαλε και ανακοίνωσε τα νέα με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν θέλω τη συμπάθειά σας»: Απέβαλε και συγκινεί με την εξομολόγησή της η γνωστή σταρ

Πριν μερικές ώρες η 34χρονη, αποκάλυψε ότι απέβαλε. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media φαίνεται η ίδια να κρατά ένα υπερηχογράφημα και με το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία ενημέρωσε τους φίλους της ότι έχασε το μωρό της.



«1-3. Σήμερα είμαι 1-3. Δημοσίευσα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σήμερα για έναν και μόνο λόγο επειδή η σιωπή είναι ανυπόφορη. Δεν θέλω τη συμπάθειά σας ή ότι λυπάστε. Απλά δεν θέλω να νιώθω μόνη. Ξέρω ότι δεν είμαι», έγραψε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απέβαλε ένα έμβρυο. «Αυτό δυστυχώς, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος ήθελα να το φωνάξω δυνατά αλλά γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους πρέπει μια γυναίκα να περιμένει. Και έτσι, επειδή δεν το ξέρουν πολλοί, υποφέρουμε σιωπηλά... κάτι που έκανα στο παρελθόν αλλά όχι τώρα!».

Η Jana Κramer για πρώτη φορά μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτή της τη μάχη. «Για όλες εκείνες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν χάσει ένα έμβρυο και χρειάζονται υποστήριξη και ένα μέρος για να θρηνήσουν το μικρό που έχασαν, ας ήμαστε εκεί η μία για την άλλη. Δεν χρειάζεται να νιώθετε μόνες και ίσως μιλάω μόνο στον εαυτό μου αλλά αν θέλετε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε τον πόνο σας, είμαι εδώ για εσάς...».



Η Kramer έχει μια κόρη, την ενός ετών Jolie που απέκτησε από τον γάμο με τον σύζυγό της Mike Caussin το 2016. Οι δυο τους χώρισαν για λίγο καιρό, αφότου η ίδια ανακάλυψε ότι την απάτησε αρκετές φορές με διαφορετικές γυναίκες. Ωστόσο, η σχέση τους δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη μιας και η ίδια θέλει να σώσει ό,τι μπορεί από το γάμο τους για χάρη της κόρης τους!

Διαβάστε επίσης:
Έχασε ένα έμβρυο και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε παρένθετη μητέρα! Η σταρ εξομολογείται

Η χρυσή Ολυμπιονίκης με ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι απέβαλε και ραγίζει καρδιές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved