Μια μέρα σαν κι αυτή!

Από τότε που έγινα μητέρα άλλαξα ως άνθρωπος. Θα μπορούσα να πω ότι ξαναγεννήθηκα. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό, όσο τετριμμένο κι αν φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι η μητρότητα με άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά.

Μια μέρα σαν κι αυτή!

Έπαψα να βάζω πάνω απ’ όλα τον εαυτό μου, έμαθα να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, να τους συναισθάνομαι και να τους δίνω δεύτερες ευκαιρίες και τρίτες αν χρειαστεί. Πάνω απ’ όλα όμως απέκτησα μία μητρική συνείδηση που με έκανε να αγαπήσω άνευ όρων όλα τα παιδιά του κόσμου σα να είναι δικά μου. Θεωρώ χρέος κάθε ενήλικα να αγαπάει και να προστατεύει όλα τα παιδιά. Όλες αυτές τις ψυχούλες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, αλλά μπορούν να μοιράσουν παντού αγάπη και χαμόγελα. Πόσο άσχημος θα ήταν ο κόσμος αν δεν υπήρχαν παιδιά! Αυτή η γλυκιά τους αθωότητα, και το όμορφο χαμόγελο που μπορεί να ζεστάνει και τις πιο σκληρές καρδιές

Μία μέρα σαν και αυτή που γιορτάζουν όλα τα παιδιά του κόσμου ας σκεφτούμε πόσο ανάγκη μας έχουν… αλλά και πόσο ανάγκη τα έχουμε κιεμείς! Παρ’ όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας που όλοι βιώνουμε, πόσο καλά, ξεκούραστοι και πλήρεις νοιώθουμε όταν καταφέρνουμε να ξεκλέψουμε χρόνο και να αφιερώσουμε στιγμές στα παιδιά μας; Και πραγματικά, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος αρκεί να είναι αποκλειστικός, ποιοτικός και ουσιαστικός. Το ότι κανείς δεν νοιώθει τέλειος γονιός είναι κάτι που το έχουμε όλοι μέσα μας, αλλά την τελειότητα την αγγίζουμε μέσα από την απόλυτη και ανυπέρβλητη αγάπη που δίνουμε στα παιδιά μας.

Μιλάω και σε σένα (και για να το ακούω και η ίδια). Που τρέχεις για να του παρέχεις τα πάντα και μπορεί να νοιώσεις ότι δεν τα καταφέρνεις, αλλά πραγματικά όλος του ο κόσμος (και ο δικός σου) είναι η παρουσία σας μαζί.

Μιλάω και σένα. Που όταν είσαι στο σπίτι φροντίζεις να αφιερώνεις χρόνο στο παιδί σου και τα αφήνεις όλα πίσω. Που περνάς ατελείωτες ώρες μαζί του παίζοντας και εσύ σαν μικρό παιδί. Που χάνεις την αίσθηση του χρόνου μόνο και μόνο για να το βλέπεις να κοιμάται. Που κοντεύεις να το «σκάσεις» από τα φιλιά και τις αγκαλιές.

Δεν θέλουν πολλά τα παιδιά για να είναι ευτυχισμένα. Αυτά που χρειάζονται είναι αγάπη, ύπνος και παιχνίδι. Σε ό,ποια ηλικία κι αν βρίσκονται. Είτε μόλις έχουν έρθει στον κόσμο, είτε έχουν μεγαλώσει…

Τα Pampers, επιβεβαιώνουν το αυτονόητο για όλες εμάς τις μανούλες, μέσα από πανευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησαν, με θέμα την Αγάπη, τον Ύπνο και το Παιχνίδι και με στόχο να αποκαλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των μωρών. Η συγκεκριμένη έρευνα αναδεικνύει πως αυτοί οι τρεις παράγοντες συσχετίζονται και συμβάλλουν καταλυτικά στην υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη των μωρών και των παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή που αποκτούν άμεση επαφή, η γλώσσα της αγάπης είναι αυτό που ενώνει τους γονείς με το μωρό τους. Αλλά η επιδερμίδα του μωρού πρέπει να είναι απόλυτα προστατευμένη για να είναι το μωρό σε θέση να απολαύσει αυτές τις στιγμές όσο γίνεται περισσότερο, και τα Pampers Premium Care προσφέρουν στους πρώτους μήνες του μωρού σας την ιδανική προστασία για την επιδερμίδας του για να νιώθει μόνο την αγάπη των γονιών του. Από το πρώτο άγγιγμα η μητέρα είναι εκείνη την οποία το μωρό θα εμπιστευτεί. Κάθε άγγιγμα τρυφερότητας και η άμεση επαφή με την επιδερμίδα του μωρού, όπως οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα παιχνίδια, θα βοηθήσουν το μωρό να αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με τους γονείς. Η αφή είναι η γλώσσα που αντιλαμβάνονται τα μωρά τις πρώτες στιγμές της ζωής τους και οι γονείς πρέπει να είναι εκεί για να τους δείχνουν την αγάπη τους.

Σήμερα ας αφιερώσουμε όλοι λίγο ακόμα παραπάνω χρόνο στα παιδιά μας και ας στείλουμε με τη σκέψη μας πολλή αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου!

Μία ημέρα σαν και τη σημερινή, δεν θα μπορούσαμε να μην ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τα αγαπημένα Pampers και να σας κάνουμε όμορφα και σαφώς απαραίτητα δωράκια για να διασφαλίσουμε τα σημαντικά για το μωρό μας: Αγάπη, ύπνο και παιχνίδι.

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και 5 τυχερές μανούλες από εσάς θα κερδίσουν προϊόντα Pampers Premium Care ή Pampers Pants και μωρομάντηλα για τα μωράκια σας. Όταν τα μωρά αρχίζουν να μπουσουλάνε, η αλλαγή της πάνας μπορεί να είναι δύσκολη. Τα Pampers pants παρέχουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε θέση, είναι ευκολοφόρετα και παρέχουν έως 12 ώρες στεγνότητας.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved