Έχασε ένα έμβρυο και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε παρένθετη μητέρα! Η σταρ εξομολογείται

Για πρώτη φορά η μέλλουσα για τρίτη φορά μαμά εξομολογείται!

Έχασε ένα έμβρυο και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε παρένθετη μητέρα! Η σταρ εξομολογείται

Η οικογένειά της βρίσκεται στο «στόχαστρο» των δημοσιογράφων. Δεν είναι και λίγο να εξομολογείσαι λίγο καιρό μετά τα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης ότι έχασες ένα έμβρυο.

Η διάσημη μαμά, μίλησε στην αδερφή της και της αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολη απόφαση να δεχτεί να κυοφορήσει μια άλλη γυναίκα το παιδί της. «Το να βρεις μια παρένθετη μητέρα και κάποιον που θα εμπιστευτείς πάρα πολύ, είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι υγιής, ότι πάντα έκανε υγιεινή ζωή, ότι έχει περάσει όλα τα ψυχολογικά τεστ με επιτυχία πριν πεις το τελικό "ναι". Αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά συμβαίνουν για κάποιο λόγο και η παρένθετη μητέρα που διάλεξα, πληρεί όλα τα παραπάνω και πραγματικά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος!».

kim kardashian

Επειδή έχει νιώσει ένα τόσο ισχυρό δέσιμο με την παρένθετη μητέρα, η Kim Kardashian, αποκάλυψε στις αδερφές της ότι εκείνη και ο Kanye West αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνο με ένα έμβρυο σε αυτή την επιλογή. Αλλά η 10ημερη αναμονή μετά την εμφύτευση του εμβρύου έκανε την Kim ανυπόμονη.

«Αυτό είναι το πιο τρελό παιχνίδι αναμονής», είπε στην Khloe από το τηλέφωνο, «Είναι τόσο αγχωτικό. Σου κάνει τα νεύρα κουρέλια επειδή υπάρχουν μόνο 60% πιθανότητες να πετύχει. Μια δεν λειτούργησε για εμένα. Το προσπάθησα και έχασα ένα έμβρυο!».

Έπειτα η Khloe εξήγησε ότι η Kim, προτού μείνει έγκυος με τον Saint, έκανε εμφύτευση εμβρύου και αυτό το έμβρυο δεν επέζησε. Για αυτό το λόγο η σταρ ήταν τόσο αγχωμένη και νευρική κατά τη διάρκεια της περιόδου αναμονής.

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν κάλεσε την παρένθετη μητέρα στο baby shower

Είναι αυτή η πιο γλυκιά φωτογραφία που έχει ανεβάσει ποτέ η Kim Kardashian;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved