Britney Spears: Οι γιοι της μεγάλωσαν πολύ (pics)

Έχοντας αφήσει πίσω τις άσχημες μέρες του παρελθόντος, η Britney Spears απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τους δύο γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ.

Britney Spears: Οι γιοι της μεγάλωσαν πολύ (pics)

Πριν χρόνια, η διάσημη Ποπ τραγουδίστρια ζούσε το δικό της προσωπικό Γολγοθά, έχοντας μπλέξει σε δικαστικές περιπέτειες, για την επιμέλεια των δύο παιδιών της. Οι καταχρήσεις και τα προβλήματα συμπεριφοράς της, την είχαν καταστήσει ανάξια για να έχει την επιμέλεια του Sean Preston και του Jayden. Ωστόσο, η Britney Spears κατάφερε να νικήσει τους προσωπικούς της δαίμονες και σήμερα οι σχέσεις της, τόσο με τους δύο γιους της, όσο και με τον πατέρα του, Kevin Federline είναι άψογες.

spears gioi

Μάλιστα, μαμά και γιοι περνούν πολύ χρόνο μαζί, προσπαθώντας να καλύψουν τον χρόνο που έχασαν τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι, τις μέρες αυτές κι έχοντας μπει σε χριστουγεννιάτικο mood, διασκεδάζουν και οι τρεις με την ψυχή τους. Μάλιστα, η διάσημη μαμά ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους, όπως οι τελευταίες που δημοσίευσε πρόσφατα και είναι απίθανες.

spears gioi1

Ο Sean Preston και ο Jayden, που έχουν μεγαλώσει πολύ, έχουν επισκεφτεί με τη μαμά τους ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο και διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Και όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η Britney Spears: «Αυτή είναι η χαρά της ζωής».

spears gioi2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved