Gisele: Δείτε το χλιδάτο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Θα μείνετε άφωνοι (pics)

Το διαμέρισμα της Gisele στη Νέα Υόρκη, είναι μέσα στην απόλυτη χλιδή! Δείτε το.

Gisele: Δείτε το χλιδάτο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Θα μείνετε άφωνοι (pics)

Εκείνη διάσημο μοντέλο, ακριβοπληρωμένη και η σταρ της πασαρέλας. Εκείνος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Και οι δύο μαζί, κάθε χρόνο κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια. Και όπως καταλαβαίνεις, το οικογενειακό εισόδημα τους «επιτρέπει» να διατηρούν ένα χλιδάτο διαμέρισμα, σε μία από τις πανάκριβες περιοχές της Νέας Υόρκης.

Gisele Bundchen Tom Brady 6

Το ζευγάρι μέχρι πριν τρία χρόνια, ζούσε στο ενοίκιο. Βέβαια, πλήρωναν ενοίκιο 40 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Μέχρι, που αποφάσισαν να μη σκορπάνε άσκοπα τα λεφτά τους και να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι. Όπως κι έπραξαν, βάζοντας το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη.

Gisele Bundchen Tom Brady4

Έτσι, ξόδεψαν 13 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, στον 70ο όροφο ενός ουρανοξύστη, στην Tribeca. Κι επειδή, ήθελαν να βάλουν τη δική τους πινελιά, προσέλαβαν τον διάσημο αρχιτέκτονα για την ανακαίνιση του, με την τελική τιμή να αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το χλιδάτο, στην κυριολεξία διαμέρισμά τους, μεταξύ άλλων, διαθέτει εσωτερική πισίνα, playroom για τα παιδιά και στούντιο yoga. Δείτε το.

Δείτε επίσης

Η Serena Williams πουλάει το σπίτι της 12 εκατ. δολάρια - Οι φωτογραφίες θα σας αφήσουν άφωνους

Αυτό το σπίτι φημολογείται ότι αγόρασαν ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved