Jennifer Lopez: Όλες οι διάσημες πρώην του αγαπημένου της, Alex Rodriguez

Ο Alex Rodriguez, μπορεί να χαρακτηρισθεί άνετα, ως ο μεγάλος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, αφού από το πλευρό του πέρασαν ωραίες και διάσημες κυρίες.

Jennifer Lopez: Όλες οι διάσημες πρώην του αγαπημένου της, Alex Rodriguez

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Jennifer Lopez στο πλευρό του αγαπημένου της, και όλοι στοιχηματίζουν ότι η σχέση αυτή θα έχει αίσια έκβαση. Άλλωστε, τα παιδιά τους, που έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και οι σχέσεις τους είναι άψογες. Σχεδόν, οικογενειακές θα λέγαμε.

Μάλιστα, η Λατίνα ντίβα με κάθε ευκαιρία, δηλώνει δημοσίως πόσο ερωτευμένη και ήρεμη είναι στο πλευρό του διάσημου αθλητή. Ωστόσο, από το πλευρό του Alex Rodriguez έχουν περάσει και άλλες διάσημες κι εξίσου λαμπερές κυρίες του Χόλιγουντ, που, όμως, η ευτυχία τους δεν μακροημέρευσε και η σχέση τους έληξε άδοξα.

Ας δούμε, ποιες είναι αυτές.

Madonna

madonna

Το 2008 κι ενώ και οι δύο τους βρίσκονταν μέσα σε γάμο, οι φήμες ότι είναι παράνομο ζευγάρι, είχαν προκαλέσει πανικό, Οι δυο τους το είχαν αρνηθεί, ενώ το διαζύγιο του Alex Rodriguez λίγο αργότερα, τις φούντωσε περισσότερο.

Kate Hudson

Kate Hudson

Το 2009, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι κι έμειναν μαζί για 7 μήνες. Στο διάστημα αυτό έκαναν δημόσιες εμφανίσεις, όμως, ο έρωτας τους έληξε άδοξα.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Το 2010 και για έναν ολόκληρο χρόνο, ο πρώην αθλητής είχε σχέση με τη διάσημη ηθοποιό. Ωστόσο και η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν τους άφηναν πολύ χρόνο μαζί και μοιραία ήρθε η απομάκρυνση και κατόπιν, ο χωρισμός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved