Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ένα «μυστικό» τους μόλις είδε το φως της δημοσιότητας

Στους ρυθμούς του μελλοντικού πριγκιπικού ζεύγους κινείται ο διεθνής Τύπος και συνέχεια βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες, σχετικά με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ένα «μυστικό» τους μόλις είδε το φως της δημοσιότητας

Χωρίς αμφιβολίες αυτό είναι το πιο famous ζευγάρι αυτή την εποχή. Όποια σελίδα περιοδικού κι αν ανοίξεις, σε όποια ιστοσελίδα και αν μπεις, σίγουρα θα πέσεις πάνω στον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του, Meghan Markle. Ο πρόσφατος, δε, αρραβώνας τους είναι το γεγονός της χρονιάς που φεύγει.

Και πώς να μην είναι; Η μέλλουσα πριγκίπισσα του Βρετανικού θρόνου, είναι μία κοινή θνητή, ηθοποιός στο επάγγελμα, διαζευγμένη και με διάφορα οικογενειακά προβλήματα. Και όπως μπορούμε να καταλάβουμε, η όμορφη Καναδή είναι για τον Τύπο, «χρυσή» φλέβα, που για χάρη της, ήδη έχει ξεκινήσει να χύνεται πολύ μελάνι.

harry markle

Και καθημερινά «βομβαρδιζόμαστε» με πληροφορίες που την αφορούν. Μία από τις τελευταίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ένα μικρό «μυστικό», όπως το χαρακτηρίζει ο Τύπος, σχετικά με τον πρίγκιπα Harry και την καλή του. Κι έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικία, που τους χωρίζει.Η Meghan Markle, λοιπόν, είναι μεγαλύτερη του καλού της, κατά 3 χρόνια, παρακαλώ. Εκείνη γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου το 1981, ενώ εκείνος στις 15 Σεπτεμβρίου το 1984. Επίσης, μετά το γάμο τους, την ερχόμενη Άνοιξη, η 36χρονη ηθοποιός θα γίνει η μεγαλύτερη σε ηλίκια, πριγκιπική νύφη της βασιλικής οικογένειας. Και θα «σπάσει», έτσι, το ρεκόρ της Kate Middleton, η οποία επίσης είναι μεγαλύτερη του πρίγκιπα William, αλλά μόλις 4 μήνες.

Διαβάστε επίσης

Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

Αυτά είναι τα δώρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Πρίγκιπας Harry στη Meghan Markle

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved