Katie Holmes: Ανέβηκε στη σκηνή με τη Suri σε μία εμφάνιση-έκπληξη (pics)

Η Katie Holmes και η κόρη της, Suri ανέβηκαν στη σκηνή σε, μία εμφάνιση-έκπληξη και το κοινό τις αποθέωσε!

Katie Holmes: Ανέβηκε στη σκηνή με τη Suri σε μία εμφάνιση-έκπληξη (pics)

Το βράδυ της Παρασκευής (8/12) η διάσημη ηθοποιός και η 11χρονη κόρη της, άφησαν άφωνο το κοινό, που βρέθηκε στο Madison Square Garden, στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του iHeartRadio, με επίσημη καλεσμένη την Taylor Swift. Μαμά και κόρη ανέβηκαν στη σκηνή, σε μία αναπάντεχη εμφάνιση και ρόλο, αφού ήταν εκείνες, που προλόγισαν τη διάσημη τραγουδίστρια.

holmes suri

Η Katie Holmes ήταν εκείνη που έκανε ένα μίνι πρόλογο για την τραγουδίστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες. Και μαντέψτε ποια είναι απόψε μαζί μας;». Και η Suri, όλο ενθουσιασμό, φώναξε: «Η Taylor Swift». Και πράγματι, όπως διαβάζουμε στο People.com, η 11χρονη κόρη της ηθοποιού και του Tom Cruise, είναι μεγάλη φαν της Taylor Swift και στα παρασκήνια, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της, για το ρόλο που της ανέθεσαν οι διοργανωτές, τη βραδιά αυτή.

katie holmes suri

Και μπορεί η μικρή Suri να «έκλεψε» τις εντυπώσεις, με τον παιδικό της αυθορμητισμό, όμως, και η μαμά της, δεν πήγε πίσω. Η Katie Holmes ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο παντελόνι κι ένα κομψό πουκάμισο, ενώ το α λα γκαρσόν μαλλί της, της πηγαίνει πολύ κι έδενε άψογα με το κομψό ντύσιμό της!

Διαβάστε επίσης

Suri Cruise: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης με «επώνυμη» τσάντα αρκετών χιλιάδων ευρώ

H Katie Holmes και η Suri Cruise έχουν ένα αξιολάτρευτο δέσιμο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved