Θανάσης Βισκαδουράκης: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο του μας έκανε να «λιώσουμε»

Η τρυφερή φωτογραφία του Θανάση Βισκαδουράκη με το γιο του, μας έκανε να «λιώσουμε».

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο του μας έκανε να «λιώσουμε»

Μία τρυφερή στιγμή πατέρα και γιου μοιράστηκε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα Γιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο του, Ιερώνυμο και όσο κουρασμένος και αν είναι, φροντίζει τον ελεύθερο χρόνο του να τον αφιερώνει σε εκείνον. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (8/12), αν και νυσταγμένος, έπαιξε μαζί του.

Η σύζυγός του απαθανάτισε την τρυφερή στιγμή μεταξύ πατέρα και γιου και ανέβασε τη φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, καλημερίζοντας με τον πιο ωραίο τρόπο, τους διαδικτυακούς της φίλους. «Κάποιος νυστάζει», ήταν το σχόλιο που τη συνόδευσε.

viskadoyrakis thanasis gios

Οι φίλοι τους έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο καλός μπαμπάς, είναι ο αγαπημένος ηθοποιός και πόσο γλυκιά είναι η στιγμή αυτή με το γιο του. μάλιστα, η Κατερίνα Γιώτη σχολίασε σε έναν φίλο, ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όσο κουρασμένος και αν είναι, παίζει κάθε μέρα μαζί τους!

Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης», ενώ πριν λίγο καιρό, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένεια του, αλλά και για την πεθερά του, η οποία – όπως είχε εξομολογηθεί – τους μαγειρεύει σπιτικό φαγητό, που του είχε λείψει από την παιδική του ηλικία. «Ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό από τα χέρια μίας μαμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

Το ζευγάρι, στις αρχές του περασμένου μήνα, βάφτισε το γιο του, δίνοντας του τον όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερώνυμου, με τον οποίο ο ηθοποιός από μικρός έχει μία βαθιά σχέση εκτίμησης και φιλίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved