Αναγνωρίζετε ποια σπουδαία τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας, το αναγνωρίζετε;

Αναγνωρίζετε ποια σπουδαία τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Πρόκειται για Ελληνίδα τραγουδίστρια, από τις πιο σπουδαίες του πενταγράμμου. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (από εκεί είναι τραβηγμένη και η φωτογραφία) και στην Ελλάδα ήρθαν, όταν εκείνη ήταν 7 χρόνων. Οι γονείς της, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, έχασαν τα πάντα και η επιστροφή τους, οικογενειακώς στην Ελλάδα, ήταν μονόδρομος.

Στα 11 της χρόνια, έχασε τον πατέρα της, ενώ προτού μπει το τραγούδι στη ζωή της, άσκησε το επάγγελμα της ξεναγού. Το πραγματικό της επίθετο είναι Αττικιουζέλ, και της το άλλαξε ο Δήμος Μούτσης, όταν ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

alkistisprotpsalti

Ο λόγος, βεβαίως, για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η σπουδαία τραγουδίστρια, την περασμένη Πέμπτη (7/12) έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μία παιδική της φωτογραφία, από τα χρόνια που ζούσε με την οικογένεια της, στην Αλεξάνδρεια. Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο 1962, την περίοδο των Χριστουγέννων και με αυτόν τρόπο, θέλησε να ευχηθεί «Καλές γιορτές» στους διαδικτυακούς της φίλους.

alkistis protopsalti



«Αλεξάνδρεια 1962 κάτι από Ρένα Βλαχοπούλου, όταν βαρέθηκα τις φωτογραφίες… Καλές και ειρηνικές γιορτές..» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία της. Και τα likes «έπεσαν» βροχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved