Ζητά να γίνει τεστ DNA πατρότητας και η σύζυγός του αρνείται - Ο διάσημος μπαμπάς ανησυχεί

Ο διάσημος μπαμπάς ανησυχεί για το εάν ο μικρότερος γιος του είναι βιολογικό του παιδί ή όχι!

Ζητά να γίνει τεστ DNA πατρότητας και η σύζυγός του αρνείται - Ο διάσημος μπαμπάς ανησυχεί

Πηγή αναφέρει ότι ο σταρ είναι περισσότερο δεμένος με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του παρά με τον μικρό που θα γίνει τριών ετών στις 14 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με άνθρωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 34χρονου, ο ίδιος ζήτησε από την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του να κάνουν τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ο 3χρονος είναι γιος του αλλά εκείνη αρνήθηκε, κάτι που δυνάμωσε τις υποψίες του.

Ο Reigh ήταν μόλις έξι μηνών όταν ο Scott Disick και η Kourtney Kardashian χώρισαν. Πηγή ανέφερε στο In Touck Weekly: «Τον Reigh τον συνέλαβαν όταν η Kourtney και ο Scott είχαν προβλήματα στη σχέση τους. Εκείνη την περίοδο ο Scott, δεν αναρωτήθηκε αν ήταν ο πατέρας του παιδιού ή οχι, αλλά όλα τώρα άλλαξαν».



«Δεν πήρε πολύ καιρό στον Scott να αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το έάν ή όχι ο Reign είναι πραγματικά δικό του παιδί!».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι υποψίες του Scott άρχισαν να μεγαλώνουν όταν άκουγε σχόλια για την εμφάνιση των παιδιών. Του έλεγαν ότι ο Mason και η Penelope μοιάζουν στον Scott και έχουν το δέρμα του ενώ ο μικρός Reigh μοιάζει περισσότερο στη μαμά του!

«Υπήρχαν άπειρες φορές που όταν χώριζαν δεν έβλεπε ο ένας τον άλλο για εβδομάδες. Και όποτε είχαν τεράστιους καυγάδες η Kourtney έβγαινε έξω και αναζητούσε εκδίκηση. Συχνά διασκέδαζε με φίλους και πολύ στενούς φίλους!».



Ο Scott Disick που τώρα βγαίνει με την 19χρονη Sofia Richie ρώτησε την Kourtney αν πραγματικά είναι ο Reign δικό του παιδί. Σύμφωνα με την ίδια πηγή «Εκείνη αρνήθηκε ότι ο Reign είναι παιδί κάποιου άλλου. Πάνω στην κουβέντα που είχαν ο Scott της είπε να κάνουν test DNΑ. H Kourtney είπε "όχι" και πώς δεν ήθελε να ξανά ακούσει κάτι τέτοιο!

Η Mirror Online επικοινώνησε με τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων του Scott και της Kourtney αντίστοιχα για κάποιο σχόλιο. Από την πλευρά της Kourtney, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση ήταν: «Απλά τα κάνει όλα αυτά για να γυρίσει πάλι κοντά της- την αγαπάει ακόμη!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved