«Πράξη Συμπαράστασης»: H νέα viral διαφήμιση για τα Χριστούγεννα που θα σας συγκινήσει

Aυτό το  εορταστικό σποτάκι έχει κάνει πολλούς να δακρύσουν.

«Πράξη Συμπαράστασης»: H νέα viral διαφήμιση για τα Χριστούγεννα που θα σας συγκινήσει

Το BBC One , ετοίμασε για τις φετινές γιορτές ένα σποτάκι διάρκειας περίπου δύο λεπτών που θα προβάλλεται καθ’όλη την εορταστική περίοδο.

Το σποτ αφηγείται την ιστορία ενός 10 χρονου κοριτσιού που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να συμμετάσχει στο ετήσιο σόου ταλέντων στο σχολείο της.
Χορεύει παντού και καθημερινά. Ο μπαμπάς είναι πάντοτε παρών αλλά δείχνει απορροφημένος από τη δουλειά του και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Οσο κι αν προσπαθεί η κόρη του να του τραβήξει την προσοχή, ο μπαμπάς της είναι συνεχώς απασχολημένος με κάτι. Ώσπου έρχεται η μεγάλη μέρα και η μικρή βρίσκεται επί σκηνής και πρέπει να χορέψει. Το άγχος της όμως είναι τόσο μεγάλο που παγώνει και δεν μπορεί να κάνει βήμα. Κι εκεί στο βάθος της αίθουσας, προβάλλει μπαμπάς της δείχνοντας της όλες τις σωστές κινήσεις, όλα τα βήματα που πρόβαλε η κόρη του το προηγούμενο διάστημα!

Το σποτάκι έχει τίτλο «Πράξη Συμπαράστασης» (Supporting Act) εστιάζοντας ακριβώς στην ουσιαστική σχέση των ανθρώπων, που είναι δίπλα μας όταν ακριβώς τους χρειαζόμαστε.



Ο Charlotte Moore, διευθυντής περιεχομένου του BBC, είπε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος όπου οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά για να απολαύσουν κοινές εμπειρίες και σημαντικές στιγμές. Ελπίζουμε ότι αυτή η ταινία θα αγγίξει τις καρδιές όλων και θα σας κάνει να χαμογελάσετε την εορταστική περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που είδαν πάνω από το 8 εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο (vid)
Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved