Η Pamela Anderson στα 50 της κάνει την πιο συγκινητική εξομολόγηση για τους γιους της

Η Pamela Anderson είναι πια 50 χρόνων, πιο ώριμη από ποτέ και δηλώνει ότι πλέον, απολαμβάνει τους δύο γιους της και τη ζωή!

Η Pamela Anderson στα 50 της κάνει την πιο συγκινητική εξομολόγηση για τους γιους της

Υπήρξε στη συνείδηση όλων των ανδρών, ως το απόλυτο sex symbol. Για πολλά χρόνια υπήρξε από τις πιο άτακτες σταρ του συστήματος, με μία άστατη προσωπική ζωή, ταραχώδεις σχέσεις και επιλογές, που την έφερναν κάθε λίγο και λιγάκι, στα πρωτοσέλιδα του κίτρινου, και όχι μόνο, Τύπου.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν, η διάσημη ηθοποιός μεγάλωσε και σήμερα στα 50 της δηλώνει πιο ώριμη, αλλά και ελεύθερη από ποτέ. Η πάλαι ποτέ σταρ του Baywatch, έδωσε το πρωί της Παρασκευής, μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή, Today, όπου μεταξύ άλλων, έκανε ένα μίνι απολογισμό της ζωής της.

pamela anderson gios

Εξάλλου, τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός έκλεισε τα 50 της χρόνια και όπως δηλώνει, το γεγονός ότι μεγαλώνει, δεν την αγχώνει καθόλου, αν και της είναι κάπως δύσκολο να συνηθίσει την ηλικία αυτή. «Είναι δύσκολο για εμένα, να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι σε αυτή την ηλικία. Αλλά κάνω αυτό που πραγματικά θέλω κι επιθυμώ», δηλώνει η σταρ, η οποία – μεταξύ μας – στο παρελθόν, δεν μας είχε δείξει σημάδια ότι δεν έκανε αυτά που επιθυμούσε.

Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι σήμερα, είναι πιο ελεύθερη από ποτέ. Έχει απεγκλωβιστεί από το star system κι έχει ανακαλύψει την ευτυχία, στη Νότια Γαλλία, όπου μένει τα τελευταία χρόνια και στο πρόσωπο των δύο γιών της. «Η ζωή μου είναι αποκλειστικά δοσμένη στους δύο γιους μου, που μεγαλώνουν», δηλώνει με καμάρι. Και τονίζει, ότι πλέον, για εκείνη ευτυχία είναι να βλέπει τον Brandon (21) και τον Dylan (19) να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε δύο ώριμους ενήλικες άνδρες.

anderson gios

Είναι όμορφοι, ταλαντούχοι, υγιείς, ευτυχείς και φιλόδοξοι» δηλώνει χαρακτηριστικά για τους γιους της. Και πράγματι, πρόκειται για δύο όμορφους νεαρούς άνδρες, που έχουν κληρονομήσει αρκετά γοητευτικά στοιχεία, από τη διάσημη μαμά τους. Μάλιστα, ο μικρότερος γιος της, Dylan τής μοιάζει πολύ, ενώ κάνει με τεράστια επιτυχία, τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ. Και αν και είναι στο ξεκίνημά του, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κορυφαίους Οίκους μόδας, αλλά και να αναστατώνει με τις εμφανίσεις του, το Διαδίκτυο. Όσο για το μεγαλύτερο γιο της, Brandon έχει υιοθετήσει το εκκεντρικό στυλ, θα λέγαμε, του πατέρα του, Tommy Lee.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved