Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε! Δείτε την αντίδρασή της στη θέα του δαχτυλιδιού (vid)

Το βίντεο έγινε viral!

Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε! Δείτε την αντίδρασή της στη θέα του δαχτυλιδιού (vid)

Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια μόλις πριν μερικές ώρες αρραβωνιάστηκε και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της!

Έγινε 32 ετών και φόρεσε μονόπετρο στο δεξί η πρωταγωνίστρια και από δω και πέρα τον «καλό» της μπορεί να τον αναφέρει ως «αρραβωνιαστικό», μιας και της έκανε πρόταση γάμου και δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, μετά από δύο σχεδόν χρόνια, είχα το κουράγιο να της ζητήσω να με παντρευτεί. Αυτή ήταν η ωραιότερη νύχτα της ζωής μου και πιστεύω αυτό το βίντεο δείχνει ότι ήταν και η πιο όμορφη νύχτα και για την ίδια αφού είπε "Ναι!"»., έγραψε κάτω από το βίντεο ο αρραβωνιαστικός της δείχνοντας την αγαπημένη μας ηθοποιό να κλαίει από ευτυχία!



«Αρραβωνιαστήκαμε!», λέει η Kaley Cuoco στο βίντεο.

«Ακόμη κλαίω για κάθε στιγμή της βραδιάς. Όλα ήταν τέλεια όπως και εσύ @mrtankcook θα σε αγαπώ για πάντα!», έγραψε η ηθοποιός στο ίδιο βίντεο στα δικά της social media!

Η ηθοποιός εκτός από το βίντεο όμως, μοιράστηκε και κοντινή φωτογραφία από το διαμαντένιο δαχτυλίδι της! «Είμαι τόσο, μα τόσο χαρούμενη! Σε ευχαριστώ @nadis_diamonds που φτιάξατε το ωραιότερο δαχτυλίδι που ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ! Υπέροχο! Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ!».



Λίγες ώρες πριν την πραγματική πρόταση γάμου, ο Cook αστειεύτηκε με την Kaley κάνοντάς της δώρο ένα ψεύτικο δαχτυλίδι καθώς ψωνίζανε στο σουπερμάρκετ.

«Στα γενέθλια της αγαπημένης μου της προσφέρω ότι ήθελε πάντα... τώρα που ξανακοιτώ το πρόσωπό της μάλλον όχι..!»



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved