Γιατί θέλω οι μικρές μου να είναι φέτος fearless και στο ντύσιμο

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν τον Χειμώνα και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτή η εποχή με βρίσκει να ψάχνω τρόπους να ανανεώσω τη δική μου γκαρνταρόμπα και φυσικά, των μικρών μου.

Γιατί θέλω οι μικρές μου να είναι φέτος fearless και στο ντύσιμο

Μπορεί μέχρι πρόσφατα ο καιρός να ήταν καλός, ωστόσο, ήδη άρχισαν οι βροχές και τα κρύα οπότε η ανανέωση επιβάλλεται. Όταν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με παιδιά, τότε το σίγουρο είναι, ότι τα περσινά πουλόβερ και μπουφανάκια, δεν μας κάνουν (τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα)!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, κάθισα και ετοίμασα μια λίστα με όλα όσα χρειάζονται αυτή τη σεζόν οι μικρές μου αλλά φέτος, έθεσα και έναν ιδιαίτερο στόχο: Να βρω ρούχα και σύνολα που δεν είναι κλισέ και να απομακρυνθώ (όσο περισσότερο γίνεται) από τους «ασφαλείς» συμβιβασμούς.

«Πόσο δύσκολο είναι να βρω outfits που εκφράζουν τα παιδιά μου και τα βοηθούν να αναδείξουν την προσωπικότητά τους;», σκέφτηκα και κάπως έτσι άρχισα το «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο για τις αγορές μου. Γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι επιλογές σου πρέπει να βρίσκονται έτοιμες σε λίστα!

Το «πείραμα» στέφθηκε με -αναπάντεχη- επιτυχία για αυτό και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τις νέες μου «ανακαλύψεις» και τρία tips που βοήθησαν κι εμένα να πετύχω τον στόχο μου, χωρίς να «πονοκεφαλιάσω» και κυρίως, χωρίς να ξοδέψω πολλά χρήματα για να «εξοπλίσω» τις ντουλάπες των μικρών μου.

1) Εκκεντρικότητα, στυλ και πάνω από όλα άνεση!

Για εμένα ήταν σημαντικό να βρω ρούχα με στυλ που θα μπορούσαν να εκφράσουν την προσωπικότητα των κοριτσιών μου και παράλληλα να τους χαρίσουν την απόλυτη άνεση. Η αλήθεια είναι, άλλωστε, πως τα παιδιά θέλουν απλά να παίζουν και να έχουν ελευθερία κινήσεων όλη μέρα. Άρχισα, λοιπόν, την αναζήτησή μου ψάχνοντας για «βασικά» κομμάτια, όπως μπουφάν και παλτό για το κρύο, άνετα και ζεστά μπλουζάκια και φόρμες.

Η μεγάλη μου κόρη, η Έλενα είναι έξι χρονών, ενώ η μικρή μου, η Χριστίνα, είναι σχεδόν ενάμιση, όποτε έπρεπε να κοιτάξω και στη baby σειρά (0-3 ετών). Την «καρδιά» μου «έκλεψε» φέτος η νέα συλλογή Fearless της Yellowsub*. Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα της συγκεκριμένης εταιρείας η οποία επιμένει να σχεδιάζει και να παράγει τα ρούχα της στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που βλέπω αυτά τα σύνολα τα… «ζηλεύω»!

YELLOWSUB 1

2) Αll-day σύνολα για… ελεύθερη έκφραση

Εκτός από το κομμάτι της άνεσης, μου αρέσει όταν τα παιδιά μου φορούν σύνολα που φέρνουν στην επιφάνεια τη δημιουργική τους πλευρά και την ίδια ώρα, αποπνέουν μια ισορροπία. Βαρέθηκα (και νομίζω το ίδιο και οι μικρές) μου το κάθε τι κλισέ. Γιατί να μην μπορούν και τα παιδιά να εκφράζονται ελεύθερα μέσα από τη μόδα;

YELLOWSUB 2

Φέτος, λοιπόν, με βοήθησαν κι εκείνες στην αναζήτηση! Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος που με έκανε να προτιμήσω τη Yellowsub είναι ότι στόχος της νέας της νέας της συλλογής είναι να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν από νωρίς με το διαφορετικό, ακόμη και όταν αυτό αφορά στο ντύσιμο!

3) Ξεχωριστά και μοδάτα χρώματα, σχέδια και υφάσματα

Φυσικά, επειδή μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας, προσπαθώ να κάνω το ίδιο και για τις μικρές μου! Όσον αφορά στα χρώματα, λοιπόν, έχω να μοιραστώ μαζί σας ότι φέτος αξίζει να έχετε κατά νου ότι η παιδική μόδα «παίζει» πολύ με το γκρι και το μαύρο (ρίξτε μια ματιά στη Fearless συλλογή και θα καταλάβετε).

YELLOWSUB 3



Για το 2018, αξίζει, επίσης, να κοιτάξετε για animal print, γεωμετρικά και φλοράλ μοτίβα για τα κορίτσια σας. Όσον αφορά στα υφάσματα, φροντίστε να είναι πολύ μαλακά και βαμβακερά (τα παιδιά θα τα αγαπήσουν) και κάντε μοδάτους συνδυασμούς με βελούδο, γούνα και δαντέλα. Μην διστάσετε να «παίξετε» με διαφορετικά patterns και υφές!

YELLOWSUB 4



Και επειδή σας έγραψα μόνο για τα girly looks, αξίζει να αναφέρω πως στη Yellowsub θα βρείτε σύνολα και για αγοράκια. Τα χιουμοριστικά print, οι καρώ χρωματικοί συνδυασμοί και τα ξεχωριστά σχέδια της νέα συλλογή της εταιρείας, σίγουρα θα σας καλύψουν.

YELLOWSUB 5

Ό,τι και αν επιλέξετε, φροντίστε να κάνετε τις αγορές σας έχοντας ένα πλάνο με όλα τα απαραίτητα. Ξεκινήστε με τα βασικά κομμάτια και αρχίστε να «χτίζετε» σιγά-σιγά την γκαρνταρόμπα των παιδιών. Να θυμάστε απλά πως είναι σημαντικό να βρείτε outfits «ζεστά» και «fearless» που θα συνοδέψουν τα μικρά σας στα «ταξίδια» και τις «περιπέτειές» τους ολόκληρο των Χειμώνα!

YELLOWSUB 1



*Τη νέα συλλογή Yellowsub θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά διαμορφωμένα corners στα πολυκαταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall, Attica Cosmos, Attika Tsimiski και Notos Thessaloniki.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://yellowsub.gr
https://www.facebook.com/Yellowsub-790504161029439/
https://www.instagram.com/yellowsub.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved