Τετράχρονος οδηγεί αυτοκίνητο με 100χλμ σκορπώντας τον τρόμο σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας (vid)

Απίστευτο και όμως πραγματικό! 4χρονος οδηγεί το SUV της θείας του με 100χλμ την ώρα και σκορπάει τον πανικό στο κέντρο της Μόσχας.

Τετράχρονος οδηγεί αυτοκίνητο με 100χλμ σκορπώντας τον τρόμο σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας (vid)

Το βίντεο που δείχνει τον πιτσιρικά να οδηγεί με ταχύτητα 100χλμ την ώρα ένα SUV της Mercedes-Benz σε πολυσύχναστο δρόμο και ταχείας κυκλοφορίας στη Μόσχα, προκάλεσε σοκ στο διαδίκτυο και όχι άδικα.

Παρακάτω θα δείτε τον μικρό να οδηγεί το αυτοκίνητο, ενώ είναι καθισμένος στα πόδια της θείας του, να προσπερνά ένα φορτηγό και να επιχειρεί να κάνει το ίδιο και με ένα βυτιοφόρο, χωρίς η αριστερή λωρίδα να είναι ελεύθερη. Σε κάποιο σημείο θα παρατηρήσετε τη γυναίκα να αρπάζει το τιμόνι με το ένα χέρι για να επαναφέρει το αυτοκίνητο και σε άλλο το παιδί να οδηγεί μόνο του.

Το βίντεο, δημοσίευσε ο ίδιος ο πατέρας του 4χρονου στο διαδίκτυο, 27 ετών σχολιάζοντας, «Κοίτα φίλε μου, οδηγεί ένα Gelendwagen!», με μεγάλη περηφάνια και καμάρι για τον γιο του.

Οι άσχημες κριτικές δεν άργησαν να έρθουν από τα Ρωσικα Media. Η θεία όμως, απάντησε σε αυτά λέγοντας: «Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Όλοι το έχουν κάνει αυτό στα πόδια των γονιών τους όταν ήταν παιδιά!».

TETRAXRONOS 2

Τέλος να σας πούμε ότι το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Majorka, μια online κοινότητα, όπου τα «Πλουσιόπαιδα της Μόσχας», αναρτούν τα κατορθώματά τους σπάζοντας όλους τους κανόνες!

Δείτε επίσης:

Σοκαριστικό βίντεο: Τα στάδια της κακοποίησης μέσα από προσωπικές φωτογραφίες, μίας νεαρής κοπέλας

Μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννά: Το μεγαλείο της υιοθεσίας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο

Κοριτσάκι γεννήθηκε τυφλό και είδε το φως με τα μάτια ενός άλλου! Δείτε τη συγκινητική στιγμή

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved