Διάσημος μπαμπάς ξεμπροστιάζει άνδρα που ευχήθηκε το θάνατο της τριών ετών κόρης του (pics)

Ο άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία, ευχήθηκε να συντριβεί το ελικόπτερο όπου επέβαινε η γνωστή οικογένεια.

Διάσημος μπαμπάς ξεμπροστιάζει άνδρα που ευχήθηκε το θάνατο της τριών ετών κόρης του (pics)

Όσο περίεργο και αν ακούγεται συνέβη και αυτό. Ο γνωστός μπαμπάς ταξίδεψε με τη διάσημη σύζυγό του και την κόρη του Sophia. Φορώντας η μικρούλα τα ακουστικά του ελικοπτέρου στα αφτιά της, ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε live βίντεο στο Instagram story από την επιβήβασή τους και τον ενθουσιασμό της μικρούλας.

Εκτός από τα θετικά σχόλια των θαυμαστών του όμως, υπήρξε και το παρακάτω. Ένας άνδρας έγραψε το εξής σχόλιο: «Σε παρακαλώ συντρίψου!».

Ο Jay Rutland, σύζυγος της Tamara Ecclestone, κόρης του Mister Formula 1, δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι. Ξεμπρόστιασε με τον χειρότερο τρόπο τον άνδρα που έγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο, δημοσιεύοντας τόσο τα στοιχεία του όσο και τον προσωπικό του λογαριασμό που έκτοτε έχει διαγραφεί.

tamara ecclestone 1

«Στο απόβρασμα της κοινωνίας που σχολίασε να συντριβεί το ελικόπτερο όπου επενέβαινε η τριών ετών κόρη μου Sophia, όταν δημοσίευσα instagram story νωρίτερα... Συγχαρητήρια, τα κατάφερες! Ελπίζω η γυναίκα σου (...) να είναι πραγματικά περήφανη για εσένα. Είσαι ένα λάθος στον κόσμο και πραγματικά σε λυπάμαι. Τώρα, για να δούμε πόσο γρήγορα μπορείς να διαγράψεις τον προσωπικό σου λογαριασμό. Ελπίζω να σου ανήκει η εταιρεία που δηλώνεις ότι εργάζεσαι, διαφορετικά μπορεί να ψάχνεις για καινούρια δουλειά τη Δευτέρα το πρωί. Υστερόγραφο-γιατί δεν εκπλήσσομαι που είσαι αυτό το είδος άνδρα που ποστάρει φωτογραφίες με το ρολόι του;».



Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευε φωτογραφία τόσο με το σχόλιό του κυρίου αυτού όσο και διάφορες φωτογραφίες του από το γάμο του και από το (!) ρολόι του!

Αμέσως, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν σχολιάζοντας.

«Καλά έκανες Jay και τον ξεμπρόστιασες. Τελείως απαράδεκτη συμπεριφορά», ενώ ένας άλλος έγραψε, «Καλά τα λες!».

Διαβάστε επίσης:

Η 2,5 ετών κόρη της μαθαίνει σκι και η μαμά δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της (pics+vid)

Διάσημη μαμά θηλάζει την 3 ετών κόρη της και διχάζει τους θαυμαστές της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved