Ο διάσημος ηθοποιός εγκατέλειψε την οικογένεια του και απολαμβάνει το νέο του έρωτα

Λίγες μέρες, μετά την οριστική εγκατάλειψη της συζυγικής του κλίνης, ο διάσημος ηθοποιός απολαμβάνει τον έρωτα του, με την «πέτρα του σκανδάλου».

Ο διάσημος ηθοποιός εγκατέλειψε την οικογένεια του και απολαμβάνει το νέο του έρωτα

Σάλο είχε προκαλέσει, πριν λίγο καιρό η αποκάλυψη ότι ο διάσημος ηθοποιός – και υπόδειγμα οικογενειάρχη – διατηρεί παράνομο δεσμό, με τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά του. Μάλιστα, οι παπαράτσι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού, που κυκλοφόρησαν, προκάλεσαν πανικό, ενώ έβαλαν και οριστικό τέλος στον πολυετή γάμο του, με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του.

gregor syntrofos

Ο λόγος – για ποιον άλλον; - για τον Ewan McGregor, ο οποίος εθεάθη με τη νέα του αγαπημένη, Mary Elisabeth Winstead σε πολυτελές εστιατόριο, του Λος Άντζελες. Το ζευγάρι, που μέχρι πρότινος ήταν παράνομο, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο, στο πριβέ χώρο του εστιατορίου, υπό το φως των κεριών. Εκεί, ήταν και ο φακός του παπαράτσι, που τους «συνέλαβε» σε τρυφερές περιπτύξεις, ενώ όπως διαβάζουμε στη σελίδα της Sun, όλο το βράδυ, δεν πήρε ο ένας τα μάτια του από τον άλλον.

gregor syntrofos1



Ο διάσημος ηθοποιός, στα 46 του χρόνια και μετά από 22 χρόνια γάμου, απολαμβάνει τη νέα του ζωή, στο πλευρό της 32χρονης συμπρωταγωνίστριας του, στη σειρά Fargo. Άλλωστε, στα παρασκήνια αυτής γεννήθηκε ο έρωτας τους, που αποδείχθηκε μοιραίος και για τους δύο. Ο Ewan McGregor χώρισε με την 51χρονη ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Eve Mavrakis, ενώ η Mary Elisabeth Winstead εγκατέλειψε τον αρραβωνιαστικό της.

eve mavrakis ewan mcgregor

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και οι δύο χώρισαν τον περασμένο Μάιο, αν και ο ηθοποιός από τη Σκωτία εγκατέλειψε τη συζυγική του στέγη, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Και μπορεί το νεόκοπο ζευγάρι να απολαμβάνει τον έρωτα του και τη νέα του ζωή, όμως, οι φαν δεν είδαν με καλό μάτι το love story τους. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στην προδομένη σύζυγό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved