Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη του Cristiano Ronaldo (pics)

Η κόρη του Cristino Ronaldo και της Georgina Rodriguez είναι μια κούκλα και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη του Cristiano Ronaldo (pics)

Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez έφεραν στον κόσμο ένα νεογέννητο κοριτσάκι, που ονόμασαν Alana Martina, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Christiano στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media το βράδυ της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου.

Έκτοτε κανείς από τους δύο δεν δημοσίευσε ολόκληρη φωτογραφία της νεογέννητης μικρούλας. Η μαμά, αρκέστηκε στο να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες αλλά πάντα χωρίς να δείχνει το πρόσωπο της κόρης της.

Χθες, αργά το βράδυ όμως, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ως Instagram story, μία φωτογραφία που δείχνει την ίδια και την πεθερά της (μαμά του Cristiano Ronaldo) Dolores, να πηγαίνουν βόλτα τη μικρούλα Alana Martina, σχολιάζοντας:«Πρωινή βόλτα»

ronaldo

Αυτή όμως δεν έιναι η πρώτη ολόκληρη φωτογραφία της Alana. Η γιαγιά της Dolores έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της μικρούλας!



Την πρώτη φωτογραφία της δεύτερης κόρης του Christiano, δημοσίευσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν ανακοίνωσε τα νέα της γέννησης της μικρής. «Όλοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι!», είχε σχολιάσει στο αντίστοιχο post.



Αυτό είναι το πρώτο παιδί που έχει μαζί με τη Georgina Rodriguez. Eκτός από τον επτάχρονο Christiano Jr. και την Alana Martina, άσσος του ποδοσφαίρου έχει ακόμη δύο παιδιά, τα τριών μηνών δίδυμα, Eva Maria και Mateo. Παιδιά που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

Αν και ο Christiano δεν έχει μιλήσει ποτέ σε συνέντευξή του για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, η σύντροφός του, Georgina Rodriguez μίλησε στο ισπανικό περιοδικό iHola! νωρίτερα αυτό το μήνα, για τις προτεραιότητες που έχει τώρα στη ζωή της, δείχνοντας την τελειόμηνη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μέσα από τη φωτογράφιση που έκανε.

«Είμαι της οικογένειας και της παράδοσης. Αγαπώ τα παιδιά, τη φύση και τα ζώα. Μου αρέσει να με περιβάλλουν άνθρωποι που με εμπνέουν και άνθρωποι που κάνουν εμένα καλύτερο άνθρωπο μέρα με τη μέρα και που μου δίνουν ενέργεια!».



Ο Ronaldo μέχρι και σήμερα, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει ποια είναι η μητέρα του πρώτου του γιου. Το μόνο που έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2015, ήταν ότι την αλήθεια θα την αποκαλύψει στον γιο του, όταν μεγαλώσει. «Όταν ο Christiano μεγαλώσει, πάντα μα πάντα θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει και γιατί είναι γιος μου! Δεν πρόκειται να το πω στον κόσμο!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved