Οι 18 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε με τα παιδιά σας αυτές τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και καθώς τα παιδιά θα έχουν άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους οργανώστε από τώρα βραδιές-κινηματογράφου!

Οι 18 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε με τα παιδιά σας αυτές τις γιορτές

Και τι πιο ωραίο από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες. Θυμηθείτε μαζί τους παλιές και αγαπημένες σας ή όσες δεν έχουν δει τα παιδιά σας. Εμείς σας προτείνουμε τις 18 καλύτερες κλασικές ταινίες.

1. Arthur Christmas

Arthur Christmas

Εχετε ακούσει ιστορίες για τον αγαπημένο μας Αι Βασίλη και τους βοηθούς του, όμως τι γνωρίζετε για τον γιο του; Θα μάθετε γι΄αυτόν στην ταινία Arthur Christmas, όπου πρωταγωνιστεί. Αναλαμβάνει να παραδώσει ένα δώρο που παράπεσε σε ένα κοριτσάκι, μια αποστολή με πολλά απρόοπτα.

2.The Polar Express

Polar Express

Κλασική ταινία με τον Tom Hanks στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υποδύεται μάλιστα συνολικά οχτώ ρόλους, μεταξύ αυτών του μικρού αγοριού που πηγαίνει στον Β. Πόλο έως τον Άγιο-Βασίλη.

3. Home Alone

Home Alone

Χιλιοπαιγμένη ταινία αλλά κλασική.Τι κι αν πέραν πάνω από 20 χρόνια, οι περιπέτειες του Kevin McCallister ανήμερα των Χριστουγέννων εξακολουθούν να κρατούν καθηλωμένα τα παιδιά μπροστά στην οθόνη.

4.The Muppet Christmas Carol

Muppet Christmas Carol

Η παρέα των Muppets δίνει τη δική της εκδοχή του πολύ γνωστού παραμυθιού με τον Scrooge. Αν δεν την έχετε δει, μην τη χάσετε αυτά τα Χριστούγεννα.

5. The Original Christmas Classics

Original Christmas Classics

Καθίστε και απολαύστε τους κλασικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων σε χριστουγεννιάτικες ιστορίες ( Rudolph το ελαφάκι, μικρός τυμπανιστής).

6.Merry Christmas Olivia

Merry Christmas Olivia

Μα χριστουγεννιάτικο πάρτι τον Ιούλιο;. Για την γουρουνίτσα Olivia είναι ό,τι πιο φυσιολογικό ακόμα και αν πρέπει να αντιμετωπίσει ορισμένα εμπόδια.

7.Miracle on 34th Street

Miracle 34th Street

Δείτε τις περιπέτειες ενός μικρού κοριτσιού με τη δικαιοσύνη καθώς πιστεύει ότι ο Αι Βασίλης που δουλεύει στο Macys είναι ο πραγματικός!

8.Elf

Elf

Χιουμοριστική ταινία για όλη την οικογένεια.Ο Buddy είναι ένα ορφανό που μεγάλωσε στον Βόρειο Πόλο νομίζοντας πως είναι ξωτικό. Το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη θα είναι μια πραγματική έκπληξη για τον ίδιο.

9.Mickey's Magical Christmas: Snowed In at the House of Mouse

Mickey Magical Christmas Snowed House Mouse

Ο Mickey Mouse και 35 ακόμα αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney,μας μεταφέρουν στον δικό τους χριστουγεννιάτικο κόσμο. Και είναι πραγματικά ξεχωριστός.

10.Dr. Seuss's How the Grinch Stole Christmas

Dr Seuss How Grinch Stole Christmas

Ταινία για πιο μεγάλα παιδιά. Ο Jim Carrey υποδύεταιέναν μοχθηρό κακό που σχεδιάζει να κλέψει όλα τα δώρα και να καταστρέψει τα Χριστούγεννα.

11.Curious George: A Very Monkey Christmas

Curious George Very Monkey Christmas

Τι παίρνεις στις γιορτές σε μια μαϊμού που έχει τα πάντα; Αρχίζεις να αναζητάς το τέλειο δώρο, ακριβώς όπως συμβαίνει στην ταινία.

12.PBS Super Why: 'Twas the Night Before Christmas and More

PBS Super Why Twas Night Before Christmas More

Πολλές χριστουγεννιάτικες ιστορίες και περιπέτειες που θα μεταφέρουν στα παιδιά σας τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων.

13.Fred Claus

Fred Claus

Διαμάχη ξεσπά ανάμεσα στον Fred και τον αδελφό του που τυγχάνει να είναι ο Αι-Βασίλης για το ποιος ήταν καλό ή κακό παιδί.

14. The Santa Clause

Santa Clause

Τι γίνεται όταν κάποιος σκοτώνει κατά λάθος τον Άγιο-Βασίλη και υποχρεώνεται να πάρει τη θέση του; Διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους.

15.A Charlie Brown Christmas

Charlie Brown Christmas

Ο αγαπημένος μας Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να διοργανώσει σχολική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολο.

16.The Dog Who Saved Christmas

Dog Who Saved Christmas

Δεν είναι μόνο ο Κέβιν ( Μόνος στο σπίτι) που αντιμετωπίζει τους ληστές αλλά και ένας σκύλος που σώζει την οικογένειά του από κλέφτες. Έχετε κι αυτή την εναλλακτική.

17.A Christmas Story

Christmas Story

Τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτικά αστεία ιστορία του Ralphie Parker, ενός 9χρονου, που κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο - ένα μοντέλο Air Rifle της σειράς Red Ryder Carbine Action 200-Shot Range!

18.It's a Wonderful Life

Wonderful Life

Ίσως είναι από τις πλέον κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Μάλιστα είχε προταθεί για 5 βραβεία Oscar.Μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved