Catherine Zeta Jones: Γιόρτασε την επέτειο με τον Michael Douglas με μία σπάνια γαμήλια φωτογραφία

Επέτειο είχαν το Σάββατο (18/11) η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas.  Και η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 17 χρόνια γάμου, με μία σπάνια γαμήλια φωτογραφία τους.

Catherine Zeta Jones: Γιόρτασε την επέτειο με τον Michael Douglas με μία σπάνια γαμήλια φωτογραφία

Μπορεί τα δημοσιεύματα, κάθε λίγο και λιγάκι αν χωρίζουν το διάσημο ζευγάρι, όμως, εκείνοι παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία. Οι ίδιοι κλείνουν τα αυτιά τους στις φήμες και τα μυθεύματα, απολαμβάνοντας τις οικογενειακές στιγμές, που μοιράζονται με τα δύο τους παιδιά.

Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι φέτος, συμπληρώνουν 17 χρόνια γάμου, σε έναν χώρο που ελάχιστοι γάμοι μακροημερεύουν, είναι μία ισχυρή απάντηση, σε όλες τις φήμες. Το Σάββατο, η Catherine Zeta Jones ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μία φωτογραφία, από το γάμο τους, που έγινε το 2000, στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη. Και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα-εξομολόγηση στο σύζυγό της.

Douglas Zeta Jones

«17 χρόνια πριν, ακριβώς σαν σήμερα, είπα το –δέχομαι- στον καλύτερό μου φίλο και πατέρα των δύο παιδιών μας. Πίστευα, ότι δε μπορούσε να ήταν καλύτερα εκείνη η μέρα, αλλά ήταν. Ευτυχισμένη επέτειο, αγαπημένε μου Michael. Με εσένα στη ζωή μου, τον Dylan και την Cary, κάθε μέρα, είναι όπως εκείνες οι ώρες στο Plaza Hotel», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ και εκείνος ήταν ένας αμετανόητος γόης, αντιμετωπίζοντας, μάλιστα, προβλήματα εθισμού στο σεξ. Το σεξ, άλλωστε, ήταν ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, ενώ είχε νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ! Ωστόσο, το άστατο παρελθόν του, δε στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας για την όμορφη ηθοποιό από την Ουαλία, η οποία στο πρόσωπο του κατά 25 χρόνια, μεγαλύτερού της Michael Douglas βρήκε το άλλο της μισό.

jones douglas 10

Πριν λίγα χρόνια, το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με την ασθένεια του ηθοποιού, ο οποίος έπασχε από κακρίνο στο λαιμό. Έδωσα μαζί τη μάχη και βγήκαν νικητές. Μαζί, έδωσαν και τη μάχη της Catherine Zeta Jones με τα συμπτώματα διπολικής διαταραχής, που είχε παρουσιάσει, το διάστημα που ο σύζυγός της, έβγαινε από τη μάχη του με τον καρκίνο. Και ήταν όλο αυτό το έντονο άγχος, που την είχαν «λυγίσει». Αλλά και εκείνη βγήκε νικήτρια. Και συνεχίζουν να παραμένουν αγαπημένοι, κόντρα στις κακές γλώσσες.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού, σε ολη τη διάρκεια του γάμου τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved