Ο πρίγκιπας William μπαίνει στην κουζίνα, αλλά η έγκυος Kate Middleton δεν τρώει τη σπεσιαλιτέ του

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ του αποκάλυψε πρόσφατα ο πρίγκιπας William, αλλά δυστυχώς για εκείνον, η σύζυγός του, Kate Middleton, η οποία θα αποκτήσει το τρίτο τους παιδί τον ερχόμενο Απρίλιο, δεν την τρώει!

Ο πρίγκιπας William μπαίνει στην κουζίνα, αλλά η έγκυος Kate Middleton δεν τρώει τη σπεσιαλιτέ του

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε την Παρασκευή (17/11) σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τους νέους άστεγους, όπου μαγείρεψαν. Και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν είναι και ο καλύτερος μάγειρας του κόσμου. Ωστόσο, του αρέσει να μαγειρεύει και συχνά μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει τη σπεσιαλιτέ του, που, όμως, η έγκυος σύζυγός του, δεν την τιμάει!

«Μου αρέσει να μαγειρεύω, αλλά δεν είμαι πολύ καλός», παραδέχτηκε. Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ποια είναι η συνταγή, που μαγειρεύει καλύτερα και είναι και η αγαπημένη του. «Μου αρέσει το ψητό. Κρέας ή κοτόπουλο. Αλλά δεν το θέλω πολύ ψημένο. Για την ακρίβεια, θέλω να είναι σχεδόν… ζωντανό» δήλωσε χαρακτηριστικά και λίγο μας ανατρίχιασε με την περιγραφή.

progipaswilliam



Βέβαια, η συγκεκριμένη προτίμηση του πρίγκιπα, δεν αρέσει καθόλου στην Kate Middleton (την καταλαβαίνουμε, απόλυτα), ενώ και το γεγονός ότι είναι έγκυος, δεν της επιτρέπει (και να ήθελε) να φάει ένα σχεδόν άψητο κρέας ή κοτόπουλο. Έτσι, απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη τη μαγειρική του συζύγου της, όταν εκείνος μπαίνει στην κουζίνα.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και έκανε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση να γελάσουν με τις αστείες του ατάκες. Μάλιστα, ο πρίγκιπας William δε δίστασε να πειράξει την αντίπαλη ομάδα των σεφ, οι οποίοι προτίμησαν πιο ιδιαίτερα υλικά, όπως καρότα, σουσάμι, σκουμπρί.

«Αυτό είναι;» ρώτησε τον Sean Tompkins, αρχι-σεφ του Royal Institution of Chartered Surveyors, ο οποίος στην εκδήλωση μαγείρεψε με μία 22χρονη φοιτήτρια της Ακαδημίας, η οποία στο παρελθόν υπήρξε άστεγη. Ο πρίγκιπας William εκτός από τα αστεία που έκανε με τους παρευρισκόμενους, έβγαλε κι έναν συγκινητικό λόγο, για τους νεαρούς άστεγους, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana όταν ζούσε, τους βοηθούσε με κάθε τρόπο. Μάλιστα, ο ίδιος και ο αδελφός του, πρίγκιπας Harry από πολύ μικρά πήγαιναν με τη μητέρα τους, σε κέντρα φιλοξενίας αστέγων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved