Κοριτσάκι κάνει τα πρώτα της βήματα για χάρη μίας… τηγανιτής πατάτας

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε ένας μπαμπάς, προκειμένου η κόρη του να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Κοριτσάκι κάνει τα πρώτα της βήματα για χάρη μίας… τηγανιτής πατάτας

Εξάλλου, οι γονείς πολλές φορές, δελεάζουν τα παιδιά με κάτι που τους αρέσει (ένα γλυκό, ένα παγωτό, ένα παιγνίδι), για να διαβάσουν, για να φάνε το φαγητό τους, για να καθίσουν ήσυχα σε μία έξοδο, για να κοιμηθούν νωρίς. Και ο συγκεκριμένος πατέρας, σκέφτηκε να καταφύγει από πολύ νωρίς στη μέθοδο αυτή, προκειμένου να δελεάσει την κόρη του, για να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η Elvie, όπως όλοι καταλάβαμε από το βίντεο, έχει μεγάλη αδυναμία στις τηγανιτές πατάτες. Και αυτή την αδυναμία «εκμεταλλεύτηκε» ο μπαμπάς της, Ben Hayman, ο οποίος κρατώντας μία τηγανιτή πατάτα στο χέρι του, ζήτησε από την αξιολάτρευτη μικρούλα να έρθει να την πάρει. Και ήταν τόση η λαχτάρα της για την πατάτα, που η Elvie σηκώθηκε κι έκανε μικρά βηματάκια, μέχρι να τη φτάσει.

«Η Elvie κάνει τα πρώτα της βήματα. Είναι απίστευτο τι κάνουν τα κορίτσια για το φαγητό», σχολίασε ο μπαμπάς της κάτω από το επίμαχο βίντεο, που ανέβασε στα stories, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης

Νεογέννητο κοριτσάκι περπάτησε λίγο μετά τη γέννησή του! Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved