Θα γίνει ξανά μαμά! Το διάσημο μοντέλο είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Έξι χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της θα γίνει ξανά μαμά!

Θα γίνει ξανά μαμά! Το διάσημο μοντέλο είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά μετά από ακριβώς 6,5 χρόνια που απέκτησε τον γιο της, από τον προηγούμενο γάμο της με πασίγνωστο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι και ο γιος της 34χρονης ανυπομονούν για το νέο μέλος στην οικογένειά τους. «Εκείνη, ο σύντροφός της και ο γιος της, περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της διάσημης μαμάς, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.



H Miranda Kerr όπως αναφέραμε έχει ήδη έναν γιο, τον 6,5 ετών Flynn, που υποδέχτηκε το 2011 κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου της με τον Orlando Bloom.



Η Miranda αρραβωνιάστηκε με τον Evan Spiegel τον Ιούλιο του 2016 και παντρεύτηκαν τον Μάιο 2017, σε γάμο που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην πίσω αυλή του σπιτιού του CEO του Snapchat, Spiegel. Μόλις 40 καλεσμένοι υπήρχαν κοντά τους για να μοιραστούν τη χαρά τους!



«Αν και ήταν μικρός γάμος, επρόκειτο για υπερπαραγωγή», ανέφεραν πηγές εκείνο το διάστημα. «Η Miranda ανέλαβε τα πάντα στο γάμο. Ήταν φινετσάτος και χλιδάτος. Έχει υπέροχο γούστο και τα δημιούργησε όλα έτσι όπως εκείνη ήθελε! Είναι πολύ γλυκιά. Ήθελε πολύ να παντρευτεί τον Evan. Η τελετή διήρκησε 20 λεπτά. Η Miranda και ο Evan είχαν γράψει τους όρκους που μοιράστηκαν. Ήταν μια πολύ συγκινητική τελετή!».

«Η Miranda έμοιαζε με πριγκίπισσα και ο Evan δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε λεπτό. Και οι δύο είχαν πολύ καλή διάθεση!».

Διαβάστε επίσης:
Αυτά είναι τα «μυστικά» της Miranda Kerr για άψογη σιλουέτα
Ο μοδάτος γιος της Miranda Kerr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved