Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν το Νοέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

HOTEL TRANSYLVANIA

Πρεμιέρα Σειράς
Δευτέρα με Πέμπτη από 13 μέχρι 29 Νοεμβρίου στις 17:45

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά Hotel Transylvania εγκαινιάζεται αυτό το μήνα, με επεισόδια πρεμιέρας Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 13 έως τις 29 Νοεμβρίου στις 17:45.

Βασισμένη στην επιτυχημένη ταινία, αυτή η διασκεδαστική σειρά επικεντρώνεται στα εφηβικά χρόνια της κόρης του Δράκουλα, Μέιβης, και των τριών φίλων της, Χανκ Ντε Στίιν, Πέδρο και Ουέντι Μπλομπ. Με τον Δράκουλα μακριά από την επίσημη επιχείρηση βαμπίρ, η Mavis έχει την ευκαιρία να δείξει στον πατέρα της τι μπορεί να κάνει. Στο επεισόδιο με τίτλο Κακές Παρασκευές / Κούρσες (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 17:45) τα τέρατα γιορτάζουν την Κακή Παρασκευή προσπαθώντας να κερδίσουν το Screamie για την καλύτερη τρομάρα. Στη συνέχεια ο Μέιβης δίνει στο Χανκ το δώρο του μπάσκετ.

Το Ξενοδοχείο Τρανσυλβανία θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και συνεχίζετε από Δευτέρα έως Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 17:45.

K.C. UNDERCOVER
Πρεμιέρα τρίτης σεζόν
Σάββατα από 4 Νοεμβρίου στις 09:50

Ο Κ. C. Είναι πίσω! Η έφηβος μυστικός πράκτορας K.C. , η Cooper επιστρέφει για μια τρίτη σεζόν των περιπετειών της στο K.C. Undercover, τα Σάββατα από τις 4 Νοεμβρίου στις 09:50.

Το αστέρι της Ζένταγια ως έφηβη του Κ.Κ., μαθαίνει ότι οι γονείς της είναι κατάσκοποι και περιμένουν να κάνει το ίδιο και αυτή. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή της διαφορετικά, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις παγίδες της εφηβικής ζωής. Στο ειδικό διπλό επεισόδιο, Coopers on the Run, το οποίο ξεκινάει την τρίτη του σεζόν, η οικογένεια Cooper και η Marisa βρίσκονται στο τρέξιμο από το Zane στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Οργανισμός τους διευθύνει ακόμα με την ανατροπή ενός περιβόητου λαθρεμπορίου πουλιών. (Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 09:50)

Η τρίτη σεζόν του K.C. Undercover κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 09:50 και συνεχίζει τα Σάββατα την ίδια ώρα στο Disney Channel.

TANGLED: THE SERIES
Επεισόδια πρεμιέρας
Καθημερινές μέχρι Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 16:00.

Η νέα σειρά Μαλλιά Κουβάρια, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, συνεχίζεται και αυτό το μήνα. Με βάση τους χαρακτήρες της επιτυχημένης ταινίας, με γεγονότα που προκύπτουν από εκείνα της ταινίας, η σειρά συνεχίζεται με επεισόδια τις καθημερινές μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 16:00.

Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων ξεδιπλώνει την περιπέτεια καθώς η Ραπουνζέλ κάνει μια νέα αρχή με τους γονείς της, το βασίλειό της και τους ανθρώπους της Κορόνα. Ανυπομονεί να παντρευτεί, αλλά θέλει να ζήσει και κάποιες ακόμα περιπέτειες.
Το επεισόδιο πρεμιέρας περιλαμβάνει το Under Raps (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 4 μμ.) στην οποία η Ραπουνζέλ ανακαλύπτει ότι η Κασσάνδρα έχει μια νέα κατάκτηση και είναι ενθουσιασμένη από την προοπτική του διπλού ραντεβού με την καλύτερη της φίλη. Ωστόσο, η Κασσάνδρα δεν είναι τόσο πρόθυμη. Γίνεται σύντομα φανερό ότι ο νέος της θαυμαστής μπορεί να ενδιαφέρεται για κάτι πολύ κακό και όχι απλά για την καρδιά της Κασσάνδρας.

Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά συνεχίζεται με ολοκαίνουργια επεισόδια τις καθημερινές μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 16:00.

DISNEY COOKABOUT
Νέα επεισόδια
Σαββατοκύριακα Του Νοεμβρίου στις 09:25

Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς μαγειρικής σειράς Disney Cookabout συνεχίζει στο Disney Channel αυτό το μήνα, με επεισόδια τα Σαββατοκύριακα για όλο τον Νοέμβριο στις 09:25.

Το Disney Cookabout είναι μια σειρά μαγειρικής που διοργανώνεται στη Νότια Αφρική, όπου πέντε νέοι μαθαίνουν τα βασικά της μαγειρικής και ταξιδεύουν σε όλο το δυτικό ακρωτήριο για να ανακαλύψουν τις διαδικασίες που γίνονται στα φαγητά πριν μπουν στα καταστήματα. Οι νέοι σεφ κατευθύνονται να εξερευνήσουν από πού προέρχονται τα τρόφιμα στα τραπέζιά μας και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην κουζίνα για να δημιουργήσουν μερικά νόστιμα πιάτα. Πρωταγωνιστούν οι Kirsten Mohamed και Mthunzi Ntoy.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Disney Cookabout συνεχίζεται με νέα επεισόδια τα Σαββατοκύριακα για όλο το Νοέμβριο στις 09:25 στο Disney Channel.

BIZAARDVARK
Νέα επεισόδια
Από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:35

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Bizaardvark ξεκινάει αυτό το μήνα στο Disney Channel, με ολοκαίνουργια επεισόδια τις καθημερινές από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 16:35.

Αυτή η συναρπαστική συναυλία περιλαμβάνει δύο 13χρονες μουσικούς, την Paige και την Frankie, που γράφουν και ερμηνεύουν κομμάτια για την καθημερινότητά τους. Η πρώτη μέρα του σχολείου, για την Paige, την Frankie, την Bernie και την Amelia στο νέο γυμνάσιο αποδεικνύεται πιο δύσκολη από την αναμενόμενη (Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:35).

Η δεύτερη σεζόν του Bizardvaark ξεκινά τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και συνεχίζεται τις καθημερινές μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 16:35 στο Disney Channel.

DISNEY MICKEY MOUSE
Πρεμιέρα νέας σεζόν
Καθημερινές από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 15:05

Ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας της Disney, ο Mickey Mouse, επιστρέφει στο Disney Channel αυτό το μήνα με μια νέα τέταρτη ολοκαίνουργια σεζόν Disney Mickey Mouse shorts, που ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 15:05.

Είναι τα γενέθλια του Μίκυ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου! Για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός, υπάρχουν BTVP στιγμιότυπα από τη νέα σειρά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού επεισοδίου με τίτλο Το τραγούδι γενεθλίων στο οποίο η Μίνυ αγωνίζεται να μην μάθει τίποτα ο Μίκυ για το party-έκπληξη των γενεθλίων του.
Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 12:20.

Ανακαλύψτε τις περιπέτειες του Μίκυ και της παρέας του και γιορτάστε τα γενέθλια του Μίκυ με τα επεισόδια του Disney Mickey Mouse τις καθημερινές από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 15:05 και όλη την ημέρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

P. KING DUCKLING
Πρεμιέρα σειράς
Καθημερινές από Δευτέρα 20 μέχρι Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 18:30

Ο Νοέμβριος βλέπει μια υπέροχη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, γεμάτη διασκέδαση στο Disney Junior. Ο P. King Duckling ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και συνεχίζει τις καθημερινές μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:30.
Ο P.King και οι καλύτεροι του φίλοι, Chumpkins και Wombat, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για περιπέτειες. Ο P. King Duckling είναι μια ατρόμητη νεαρή πάπια που έρχεται με πολλές νέες ιδέες που θα φέρουν στους τρείς τους προβλήματα. Η Γουόμπατ είναι βοηθός του Π. Κινγκ. Τον βοηθάει στα σχέδιά του, ακόμα και όταν εκείνη πρέπει να τα γνωρίζει καλύτερα. Ο Χουκκίνς είναι ένα αστείο γουρουνάκι που είναι υπεύθυνος για τα μηχανήματα και του αρέσουν τα γογγύλια!

Δείτε τον P. King Duckling από Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:30.

Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Νέα επεισόδια
Σάββατα από 18 Νοεμβρίου στις 09:30

Ο Μίκυ και η συμμορία ταχύτητας επιστρέφουν στο Disney Junior με ολοκαίνουργια επεισόδια του Μίκυ και της Παρέας του σε Αγώνες Ταχύτητας τα Σάββατα από τις 18 Νοεμβρίου στις 09:30 και 10:30.

Στο επεισόδιο με τίτλο Goof Luck Charm / Teed Off! (Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 09:30 και 10:30) ο Goofy έχει μια σειρά από εκπληκτική τύχη, έτσι η Ντέιζη δανείζεται την τυχερή πάπια από καουτσούκ όταν μπαίνει σε μια σκληρή κούρσα. Στη συνέχεια, οι Ευτυχισμένοι Βοηθοί έχουν προβλήματα να λύσουν όταν γίνουν caddies γκολφ.

Τα επεισόδια πρεμιέρας του Μίκυ και της Παρέας του σε Αγώνες Ταχύτητας θα είναι στον αέρα τα Σάββατα από τις 18 Νοεμβρίου στις 09:30 και 10:30.

ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Νέα επεισόδια
Σάββατα μέσα στον Νοέμβριο στις 08:30

Η τέταρτη σεζόν της Σόφιας ξεκίνησε στο Disney Junior το Σεπτέμβριο και συνεχίζεται τα Σάββατα για όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου στις 09:30.

Σε αυτή τη σειρά βλέπουμε την επιχείρηση της πριγκίπισσας Σοφίας στην εκπαίδευση της έξω από τους τοίχους του κάστρου, συνοδευόμενη από φίλους, παλιούς και νέους, να έχει πολλές περιπέτειες. Στο επεισόδιο με τίτλο Too Cute to Spook (Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 08:30) η φίλος του οδηγού της Σόφιας, Calista, θέλει να κάνει παρέες. Είναι ενθουσιασμένη όταν καλείται να πάει για κόλπο ή κέρασμα, αλλά προκαλεί καταστροφή και έτσι μαθαίνει ότι όταν είναι ο εαυτός της είναι καλύτερη.

Τα ολοκαίνουργια επεισόδια της Σόφιας, συνεχίζονται στο Disney Junior κάθε Σάββατο τον Νοέμβριο στις 09:30.

LION GUARD
Νέα επεισόδια
Σάββατα από 25 Νοεμβρίου στις 10:00

Οι προστάτες του Pride Lands είναι ξανά εδώ! Ο Simba και η επιστροφή της φυλής του, σε μια ολοκαίνουργια δεύτερη σεζόν του The Lion Guard θα προβάλετε τα Σάββατα από τις 25 Νοεμβρίου στις 11:00.

Ο Simba και ο Kion, το μωρό της Νάλα, είναι τώρα οι ηγέτες της φρουράς των λιονταριών, μιας ομάδας που αποτελείται από ζώα τα οποία είναι τα πιο άγρια, γενναία, τα ταχύτερα και τα πιο ισχυρά, αφιερωμένα στην προστασία της φρουράς. Σε αυτή τη σεζόν, που υπάρχουν δύο επεισόδια με τίτλο Babysitter Bunga (25 Νοεμβρίου στις 11:00), η υπόλοιπη Φρουρά των Λιονταριών εντυπωσιάζεται όταν η Bunga γίνεται η νταντά για όλους τους γονείς της φρουράς.

Η δεύτερη σεζόν της Φρουράς των Λιονταριών θα προβάλλετε από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 11:00 και συνεχίζεται τα Σάββατα την ίδια ώρα.

VAMPIRINA
Νέα επεισόδια
Τα Σαββατοκύριακα μέσα στον Νοέμβριο στις 09:00

Η Vampirina ξεκινάει τον Οκτώβριο και συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα για όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου στις 09:00.

Βασισμένη στα βιβλία των παιδιών Vampirina Μπαλαρίνα, αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων χαρακτηρίζεται από την Vee, ένα κορίτσι βαμπίρ του οποίου η οικογένεια μετακομίζει στην Πενσυλβανία για να διαχειριστεί έναν ξενώνα για τους καλόγερους και τα ξωτικά.

Στο πρώτο επεισόδιο πρεμιέρας αυτού του μήνα, με τίτλο The Plant Predicament / Mummy Mayhem (Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 09:00), η οικογένεια βοηθά την Edna να ετοιμαστεί για έναν αγώνα κηπουρικής. Αλλά όταν τα φυτά αρχίζουν να μεγαλώνουν είναι τρομακτικά! Αποδεικνύεται ότι οι σπόροι της Oxana χρησιμοποιήθηκαν κατά λάθος. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο μουσείο, τα παιδιά αναγνωρίζουν έναν παλιό φίλο. Είναι ο βασιλιάς Πέπι - μια μούμια - και τον πηγαίνουν στο σπίτι. Όταν δεν θα θέλει να πάει στο σπίτι, πρέπει να τον πείσουν ότι κάνει πολύτιμη δουλειά.

Η Vampirina συνεχίζει τα Σάββατα και τις Κυριακές καθ 'όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου στις 10:00.

MICKEY AND MINNIE’S BIRTHDAY CELEBRATIONS
Ειδική εκπομπή (Programming event)
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Είναι τα γενέθλια του Μίκυ και της Μίνι αυτό το μήνα και η Disney Junior τους διοργανώνει ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων με μια εβδομάδα εκπλήξεων από το Mickey Mouse Clubhouse στις 17:00. Οι εορτασμοί αυτοί κορυφώνονται με μια ημέρα ειδικού προγραμματισμού για τα γενέθλιά τους την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Οι εορτασμοί αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 18:00. Την Παρασκευή, στις 18 Νοεμβρίου, υπάρχει μια μέρα γεμάτη γιορτές: καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο Mickey Mouse Clubhouse, καθώς και ένα μπλοκ από επεισόδια ο Μίκυ και οι Roadster Racers από τις 10:00 έως τι 13:00.

Γιορτάστε τα γενέθλια του Μίκυ και της Μίνι με την Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο Disney Junior.

MECH-X4
Πρεμιέρα δεύτερης σεζόν
Καθημερινές από 27 Νοεμβρίου στις 16.25

Η δεύτερη σεζόν του Mech-X4 προβάλλεται στο Disney XD αυτό το μήνα, με ολοκαίνουργια επεισόδια από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 16:25.

Αυτή η περιπετειώδης κωμωδία sci-fi ζωντανής δράσης αποτελείται από μια ηρωική ομάδα τεσσάρων εφήβων αγοριών που αναλαμβάνουν τον έλεγχο του γιγαντιαίου ρομπότ Mech-X4, για να προστατεύσουν την πόλη τους από τον κίνδυνο. Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν Versus New Evil, η προσπάθεια του Ryan να τα πάει καλά στο νέο του σχολείο διακόπτεται όταν ο ίδιος και η ομάδα πρέπει να αγωνιστούν για να σταματήσουν έναν υπέρμαχο εχθρό, που έχει θανατηφόρα σχέδια.
(Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 16:25)
Η δεύτερη σεζόν του Mech-X4 ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και συνεχίζει τις καθημερινές στις 16:25 στο Disney XD.

K.C.UNDERCOVER
Νέα επεισόδια
Καθημερινές από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:00.

Η K. C. Cooper είναι μια ασυνήθιστη έφηβη, η οποία εξακολουθεί να μαθαίνει να αντιμετωπίζει δύο πολύ διαφορετικές ζωές, στη δεύτερη σεζόν του K.C. Undercover που θα προβάλλεται τις καθημερινές από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:00.
Η Ζένταγια πρωταγωνιστεί ως έφηβος Κ.Κ., που μαθαίνει ότι οι γονείς της είναι κατάσκοποι και περιμένουν και από εκείνη να γίνει το ίδιο. Πρέπει να ζήσει ως πράκτορας και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις παγίδες της εφηβικής ζωής. Στο επεισόδιο με τίτλο K.C Levels Up όταν η K.C. προτίθεται να προωθήσει την Οργάνωση, δημιουργεί στον εαυτό της μια εμμονή με τη δοκιμή της
(Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:00).

Νέα επεισόδια της K. C. Undercover θα προβάλλονται τις καθημερινές από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:00.

MARVEL’S AVENGERS: SECRET WARS
Νέα επεισόδια
Σαββατοκύριακα από 11 Νοεμβρίου στις 09:00

Marvel’s Avengers: Οι μυστικοί πόλεμοι, η τέταρτη σεζόν που χαρακτηρίζει τους εκδικητές, ξεκινάει αυτό το μήνα στο Disney XD, με ολοκαίνουργια επεισόδια τα Σαββατοκύριακα από τις 11 Νοεμβρίου στις 09:00.

Ο Tony Stark είναι παγιδευμένος σε μια άλλη διάσταση. Οι Πολεμιστές συγκεντρώνουν όλη τη δύναμή τους για να προσπαθήσουν να τον φέρουν πίσω, αλλά δέχονται επίθεση από ένα νέο Cabal των κακοποιών. Με τη βοήθεια των Νέων Εκδικητών πρέπει να σώσουν όλη την ανθρωπότητα. Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν ... Assemble (Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 09:00) συναντάμε τους εκδικητές σε νεώτερη ηλικία, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν για να μάθουμε για αυτούς, τις δυνάμεις τους και τι τους κάνει ήρωες.

Marvel’s Avengers: Secret Wars κάνει πρεμιέρα τα Σαββατοκύριακα από τις 11 Νοεμβρίου στις 09:00 στο Disney XD.

STAR WARS: FREEMAKER ADVENTURES
Πρώτη σεζόν
Καθημερινές από 6 μέχρι 22 Νοεμβρίου στις 15:30

Οι Star Freemakers επιστρέφουν αυτό το μήνα, με μια ολοκαίνουργια σεζόν κινούμενων σχεδίων, γεμάτη περιπέτειες.
(Καθημερινές από τις 6 Νοεμβρίου στις 15:30)

Στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν Ένα νέο σπίτι (Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 15:30) , το νέο σπίτι των Freemakers τους φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με βίαιες αυτοκρατορικές δυνάμεις, απεγνωσμένα Hutts, Sith Lords και το τελευταίο παιχνίδι του αυτοκράτορα, M-OC, έναν τρομακτικό droid δολοφόνο.
Νέα επεισόδια Star Wars: Freemaker Adventures της δεύτερης σεζόν, θα είναι στον αέρα τις καθημερινές από 6 έως 22 Νοεμβρίου στις 15:30 στο Disney XD.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved