LAMELLA: Πρωτοποριακό Κέντρο Διαδραστικής Εκπαίδευσης Διατροφής και Συναισθημάτων

Η LAMELLA, είναι ένα πρότυπο Κέντρο Διαδραστικής Εκπαίδευσης με ειδίκευση στα Συναισθήματα και τη Διατροφή, όπου καλλιεργείται η σχέση μεταξύ Συναισθηματικής Ευεξίας και Διατροφικών Συνηθειών μέσα από διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα!

LAMELLA: Πρωτοποριακό Κέντρο Διαδραστικής Εκπαίδευσης Διατροφής και Συναισθημάτων

Πολλά χρόνια μελέτης και εμπειρίας του επιστημονικού προσωπικού της LAMELLA οδήγησαν στη δημιουργία ενός πολυχώρου στον οποίο μικροί και μεγάλοι θα μυηθούν στη σωστή διατροφή αλλά και στη σύνδεσή της με την ψυχολογική και συναισθηματική ευεξία των παιδιών. Αντίστοιχα προγράμματα φιλοξενούνται στο κρατικό σύστημα παιδείας σε Ευρώπη και Αμερική.

Στόχοι του προγράμματος

Στη LAMELLA οραματιζόμαστε ένα κόσμο με υγιή κι ευτυχισμένα παιδιά, που θα γίνουν θετικά πρότυπα ως ενήλικες για τα δικά τους παιδιά. Θεωρούμε την υγιεινή διατροφή και τη συναισθηματική ευεξία των παιδιών, τους δύο σημαντικότερους – αλλά και αλληλένδετους - παράγοντες για την επίτευξη του στόχου μας. Με γνώμονα τις επιστήμες της διατροφής, της ψυχολογίας και της παιδαγωγικής επιθυμούμε να αλλάξουμε τις διατροφικές συνήθειες στην Ελλάδα, τα παιδιά να αναγνωρίσουν την επιρροή των συναισθημάτων στη διατροφή τους, να αγαπούν το σώμα τους και φροντίζουν την σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία. Να κάνουμε τα παιδιά μας χαρούμενα!

Στη LAMELLA πιστεύουμε ότι:
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ = ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ = ΥΓΙΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ακολουθήστε το ταξίδι μας, ζήστε τη δική σας εμπειρία και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε παντού!

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Γλυφάδας (Αρχιμήδους 14 και Επαμεινώνδα), διαμορφωμένο κατάλληλα για να φιλοξενεί παιδιά από 4 έως 17 ετών, με πάνω από 20 θεματικές αίθουσες, τμήμα φιλοξενίας έργων σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, χώρους αναψυχής για συνοδούς δασκάλους και γονείς, προστατευμένο προαύλιο και parking, περιμένουμε παιδιά και ενήλικες να ζήσουν την εμπειρία της LAMELLA!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Στο εκπαιδευτικό κέντρο LAMELLA έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένα προγράμματα, που συνδυάζουν τη Διατροφή με την Ψυχολογία, επηρεασμένοι και από τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας στην Ελλάδα.

Η έμπειρη επιστημονική μας ομάδα που απαρτίζεται από Ψυχολόγους, Παιδοψυχολόγους, Διατροφολόγους, Παιδαγωγούς, Παιγνιοθεραπευτές, Δραματοθεραπευτές κ.ά. σε συνεργασία με επιστήμονες του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα έξυπνων και διαδραστικών παιχνιδιών, διαμορφωμένα με βάση τις αρχές της γνωσιακής – συμπεριφορικής προσέγγισης και της Θετικής Ψυχολογίας.

Τα προγράμματα χωρίζονται ανάλογα με τις ηλικίες τους :

  • Για παιδιά νηπιαγωγείου, παιδιά 6-8 ετών, παιδιά 9-11 ετών και εφήβους 12-17 ετών.

Επιπλέον ειδικά προγράμματα εντελώς δωρεάν για εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια αναμονής των προγραμμάτων που απευθύνονται στα σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved