Πριν μερικές ώρες έγινε μαμά για δεύτερη φορά και αυτή ειναι η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Η 26χρονη σταρ έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της πριν μερικές ώρες.

Πριν μερικές ώρες έγινε μαμά για δεύτερη φορά και αυτή ειναι η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Η ίδια και το μωρό της, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, χαίρουν άκρας υγείας. Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη μικρούλα, ο ενός έτους γιος της Paul και ο σύντροφός της Paul. «Καλωσόρισες στον κόσμο, όμορφο μικρό μας κοριτσάκι!», σχολίασε και αμέσως οι ευχές έπεσαν βροχή.



Πριν μερικές μέρες η ίδια και ο σύντροφός της, γιόρτασαν την τρίτη τους επέτειο γνωριμίας-σχέσης.



Τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της Sam Faiers ήρθαν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της αδερφής της. Τότε η γνωστή μαμά είχε παραδεχτεί ότι το να γίνει θεία για δεύτερη φορά την έκανε να θέλει να γίνει ξανά μαμά η ίδια. «Θέλουμε μεγάλη οικογένεια και όταν η Billie απέκτησε το δεύτερο παιδί της, με έκανε να θέλω και εγώ να γίνω ξανά μαμά!», είχε πει σε συνέντευξή της και συνέχισε, «Θέλω και εγώ ένα νεογέννητο στο σπίτι».

sam faieres

Όταν η ίδια αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, προσπαθούσε να μαντέψει το φύλο του μωρού. «Θέλουμε να είναι έκπληξη. Θα ήθελα να είναι αγόρι γιατί θα είναι και τα δύο παιδιά αγόρια και θα μεγαλώσουν μαζί, αλλά και κορίτσι να είναι θα νιώθω ευλογημένη γιατί δεν έχω και έτσι θα υπάρχουν δυο παιδιά διαφορετικού φύλου στο σπίτι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved