Βασίλισσα Elisabeth: Το απίστευτο δώρο που έκανε στην Kate Middleton και ζηλέψαμε όλες

Μπορεί κατά καιρούς, διάφορα δημοσιεύματα να αμφισβητούν τη σχέση ανάμεσα στην βασίλισσα Elisabeth και την Kate Middleton, υποστηρίζοντας ότι η άνετη συμπεριφορά της δεύτερης, προκαλεί ενίοτε το συντηρητικό Παλάτι, όμως, η πραγματικότητα άλλο δείχνει

Βασίλισσα Elisabeth: Το απίστευτο δώρο που έκανε στην Kate Middleton και ζηλέψαμε όλες

Και δείχνει ότι η Βασίλισσα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη σύζυγο του εγγονού της, πρίγκιπα William. Και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η τελευταία της κίνηση, όμως, είναι και η πιο εντυπωσιακή και σήμερα ο Βρετανικός Τύπος έχει να σχολιάζει για το αμύθητης αξίας δώρο, που έκανε η Βασίλισσα στην εγκυμονούσα Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

kate middleton1



Πρόκειται για ένα διαμαντένιο βραχιόλι, από την προσωπική της συλλογή, που πέρα από την οικονομική του αξία, έχει και ιδιαίτερα συναισθηματική. Κι αυτό διότι η Elisabeth το έχει από τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της, και χρονολογείται στο μακρινό 1958, όταν το είχε φορέσει για πρώτη φορά, σε δημόσια εκδήλωση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο διαμαντένιο βραχιόλι, η Βασίλισσα το είχε φορέσει και άλλες φορές, ενώ η τελευταία, ήταν το 2010.

kate middleton

Και τώρα, ήρθε η σειρά να το δώσει στην Kate Middleton, η οποία το τίμησε, στην εμφάνιση της στο Anna Freud Gala, στο Λονδίνο την περασμένη Τρίτη (7/11). Η δούκισσα του Κέιμπριτζ το συνδύασε με τη μαύρη τουαλέτα Diane von Furstenberg (την είχε ξαναφορέσει το 2014) κι ένα Prada clutch. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα τής χαρίζει κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή. Πριν δύο χρόνια, της είχε χαρίσει ακόμη ένα βραχιόλι που της είχε δωρίσει ο πρίγκιπας Phillippe.

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Με αθλητικά ρούχα για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνισή της (pics)

Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

Kate Middleton: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στις εγκυμοσύνες της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved