Στο φως της δημοσιότητας, 45 χρόνια μετά, το διαζύγιο του Elvis Presley με την Priscilla

Σαράντα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του «βασιλιά του Ροκ εν Ρολ», Elvis Presley. Και 45, από τον χωρισμό του με την Priscilla.

Στο φως της δημοσιότητας, 45 χρόνια μετά, το διαζύγιο του Elvis Presley με την Priscilla

Και τώρα, τα χαρτιά του διαζυγίου, που είχε ταράξει τα νερά της παγκόσμιας showbiz, βγαίνουν όχι μόνο στο φως της δημοσιότητας, αλλά και στο «σφυρί»!

Ο διακανονισμός, που έληξε τότε και τυπικά τον πολύκροτο χωρισμό, του πιο διάσημου ζευγαριού της εποχής, σύντομα θα αποτελεί μία δαπανηρή ανάμνηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το People.com. Το διαζύγιο των Presley βγήκε στις 15 Αυγούστου το 1972 και τα κιτρινισμένα, πλέον χαρτιά, όπου μεταξύ άλλων περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τι πήρε η Priscila, αποτελούν «ένα υπέροχο κομμάτι της ιστορίας της showbiz». Με αυτά τα λόγια το περιγράφουν οι δημοπράτες, Henry και Andrew Aldridge. Τα χαρτιά του διαζυγίου, πρόκειται να δημοπρατηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Σάββατο, σύμφωνα με το Fox News.

elvis and lisa

«Κάθε μία από τις 12 σελίδες περιέχει συναρπαστικές λεπτομέρειες και προσφέρει στον αναγνώστη την ευκαιρία να μάθει, με πάσα ακρίβεια τι ακριβώς είχε συμφωνηθεί, ανάμεσα στις δυο πλευρές», τονίζει ο Henry Aldridge. Μάλιστα, μέσα στα έγγραφα, αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι το ζευγάρι συμφώνησε να προχωρήσει σε μία συμβιβαστική λύση και να μοιράσει τα περιουσιακά στοιχεία, χωρίς περαιτέρω προστριβές και διεκδικήσεις, που θα δημιουργούσε και στις δύο πλευρές περισσότερο «συναισθηματικό άγχος».

Elvis και Priscila Presley παντρεύτηκαν το 1967, στο Λας Βέγκας, ενώ όπως αναφέρεται στα έγγραφα του διαζυγίου τους, τον Φεβρουάριο του 1972 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λόγω δυσάρεστων συνθηκών και διαφωνιών. Ο διακανονισμός υπογράφτηκε και από τους δύο, ενώ σύμφωνα με αυτόν, η Priscilla μεταξύ άλλων έλαβε τη μισή κυριότητα τριών σπιτιών, σε Beverly Hills, Los Angeles και Palm Springs. Επίσης, πήρε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως διατροφή.

PRESLEY



Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1967, όταν ο «Βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ» ήταν 32 και η γνωστή ηθοποιός, μόλις 21 ετών. Λίγους μήνες μετά το γάμο τους και συγκεκριμένα, στις αρχές του 1968 απέκτησαν την κόρη τους, Lisa Marie.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved