Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζει τον 19 μηνών γιο της Απόλλωνα με το αγαπημένο του παιχνίδι

Μια ακόμα τρυφερή φωτογραφία του γιου της Απόλλωνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη.

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζει τον 19 μηνών γιο της Απόλλωνα με το αγαπημένο του παιχνίδι

Ο μικρούλης είναι ξαπλωμένος και παίζει με ένα παιδικό παιχνίδι που αλλάζει φωτάκια και ήχους.



«...και το παιχνίδι συνεχίζεται...» ήταν το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη η οποία ασχολείται- όπως κάθε άλλη μητέρα άλλωστε- με το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών τους.



Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, αναρτά αρκετές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους με τα παιδιά της στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media.

Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται ότι έχει στις φωτογραφίες του Απόλλωνα τις στιγμές που παίζει με τα διάφορα παιχνίδια του.Όπως για παράδειγμα αυτή την ώρα που ετοιμάζεται για ύπνο και κρατά ένα λούτρινο και νανουρίζεται από ένα άλλο παιχνιδάκι που βρίσκεται μέσα στην κούνια, το οποίο βγάζει μουσική και φωτεινές παραστάσεις.



«Oνειρα γλυκά Απόλλων. Η γαλήνη και η ησυχία της προετοιμασίας για το βραδινό ύπνο» ήταν το σχόλιό της μαμάς του.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι Ρουβάς- Ζυγούλη εκτός από τον Απόλλωνα έχει αποκτήσει τρία ακόμη παιδιά. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία, στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2013, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Αριάδνη.

Διαβάστε επίσης

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η βόλτα τους στη Νέα Υόρκη
Η Κάτια Ζυγούλη πόσταρε την πιο καλοκαιρινή φωτό της κόρης της Αναστασίας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved