Διέθεσαν όλες τους τις οικονομίες για να συμμετέχει η 7χρονη κόρη τους σε διαγωνισμούς ομορφιάς

Αποφάσισε να μεταμορφώσει την κόρη της σε Barbie ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Ο λόγος για την 27 χρονη Charlotte Darwood, η οποία έπεισε τον σύζυγό της να διαθέσουν όλες τους τις οικονομίες, περίπου 5.500 ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια!

Διέθεσαν όλες τους τις οικονομίες για να συμμετέχει η 7χρονη κόρη τους σε διαγωνισμούς ομορφιάς

Μέσα σε μόλις 18 μήνες τα χρήματα ξοδεύτηκαν σε ακριβά φουστάνια, είδη μακιγιάζ, ψεύτικα νύχια, ρόμπες ακόμα και σε προϊόντα για τεχνητό μαύρισμα.

kallisteia 1

Η 7χρονη Chiara ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει σε τόσους πολλούς διαγωνισμούς που η μητέρα της έχει ξεχάσει ποια τον αριθμό. Σύμφωνα με την metro.co.uk, η Charlotte δηλώνει ότι η κόρη της λατρεύει αυτό που κάνει «Είναι τόσο όμορφη. Μοια΄ζει σαν μια μικρή κούκλα Barbie όταν είναι στη σκηνή, ανήκει εκεί πάνω. Στο υπνοδωμάτιό της έχει ένα πριγκιπικό κάστρο και έχει σε βιτρίνα όλα τα φορέματα και τα στέμματα που κέρδισε. Ορισμένα μάλιστα από τα φορέματά της, κοστίζουν πάνω από 550 ευρώ. Εάν το παιδί σας θέλει να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς πρέπει να το κάνει σωστά, επομένως θα πρέπει να αφιερώσετε χρήματα και χρόνο. Χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση», ανέφερε η περήφανη μητέρα.

kallisteia 5

Πριν από κάθε διαγωνισμό, απαιτείται μια προετοιμασία πέντε ωρών που περιλαμβάνει μακιγιάζ, μαλλιά, περιποίηση προσώπου ακόμα και τεχνητό μαύρισμα.

kallisteia 7

Η Charlotte παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της είχε ενδοιασμούς στο να διαθέσουν τις οικονομίες τους για τη «μεταμόρφωση» της κόρης τους, αλλά πλέον δεν το έχει μετανιώσει. Και οι δύο πιστεύουν ότι η συμμετοχή της σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς θα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή της και όταν μεγαλώσει η Chiara θα νοιώθει περήφανη για όσα κατάφερε.

Η Chiara, η οποία ζει μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της Cody Darwood, τριών ετών, όταν δεν ετοιμάζεται πυρετωδώς για κάποιο διαγωνισμό, έχει μια καθημερινότητα όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της, ανέφερε η μητέρα της.

Διαβάστε επίσης

Τα παιδιά πρέπει να παραμένουν παιδιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved