Πώς θα κάνεις τη διαδικασία του θηλασμού λίγο πιο εύκολη

Το ηλεκτρικό θήλαστρο, τα δοχεία και οι σακούλες αποθήκευσης μητρικού γάλακτος της Philips Avent διευκολύνουν τις σύγχρονες μαμάδες

Πώς θα κάνεις τη διαδικασία του θηλασμού λίγο πιο εύκολη

Ο θηλασμός αποτελεί βασικό παράγοντα για την υγιή ανάπτυξη των μικρών μας, καθώς το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή που χρειάζονται τα αγγελούδια μας, για να πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να αναπτυχθούν τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Σύμφωνα με μεγάλη επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Pediatrics, όταν τα μωρά θηλάζουν για τουλάχιστον δύο μήνες, ο κίνδυνος αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS), είναι μειωμένος σχεδόν κατά 50%.

Για αυτούς, και ακόμη περισσότερους λόγους, ο θηλασμός προωθείται, υποστηρίζεται και γιορτάζεται από πλήθος κόσμου, αλλά και από σημαντικούς φορείς, όπως η UNICEF, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), η Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και Υπουργεία Υγείας σε πολλές χώρες. Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που διαρκεί από την πρώτη μέχρι τις επτά Νοεμβρίου, συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προσφέρεις μητρικό γάλα στο μικρό σου, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Ηλεκτρικό θήλαστρο για περισσότερη άνεση και περισσότερο γάλα

avent2


Σε περίπτωση που για πρακτικούς λόγους δεν μπορείς να θηλάσεις το μωράκι σου υπάρχουν πολλές λύσεις, που θα σε διευκολύνουν και θα σε βοηθήσουν να του προσφέρεις το καλύτερο δώρο, το μητρικό γάλα. Για παράδειγμα, το ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent, θα κάνει τον θηλασμό πιο άνετο και θα σου δώσει τη δυνατότητα να προσφέρεις στο αγγελούδι σου περισσότερο γάλα, με φυσικό τρόπο. Πώς;

Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό που διαθέτει, επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή του γάλακτος από τον μαστό στο μπιμπερό, ακόμα και όταν κάθεσαι σε όρθια στάση. Παράλληλα, διαθέτει μαλακό μαξιλαράκι μασάζ που χάρη στα πέταλα σιλικόνης, διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος, μιμούμενο τη διαδικασία του θηλασμού από το μωράκι σου. Οι τρεις ρυθμίσεις άντλησης, που είναι πολύ εύκολες στη χρήση και λειτουργούν με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, κάνουν τη διαδικασία… παιχνιδάκι. Επιπλέον, το θήλαστρο είναι αθόρυβο, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, ενώ προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και την αποθήκευση, διότι η αντλία τυλίγεται γύρω από τη βασική μονάδα.

Καθαρίζεται πολύ εύκολα για να το επαναχρησιμοποιείς άμεσα και συναρμολογείται σε δευτερόλεπτα, χάρη στον μικρό αριθμό ξεχωριστών εξαρτημάτων που περιλαμβάνει (Natural μπιμπερό και θηλή ταΐσματος, κάλυμμα ταξιδιού, δίσκος σφράγισης, τέσσερα επιθέματα στήθους, ανταλλακτικό διάφραγμα).

Πώς θα αποθηκεύσεις με ασφάλεια το μητρικό γάλα;

avent3

Η καθημερινότητά σου θα γίνει ακόμα πιο εύκολη με τα δοχεία αποθήκευσης μητρικού γάλακτος της Philips Avent, τα οποία σφραγίζουν καλά το περιεχόμενο για ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση, καθώς διαθέτουν καπάκι προστασίας από διαρροές. Επιπλέον, σου δίνουν τη δυνατότητα να οργανώνεσαι, σημειώνοντας επάνω στο κύπελλο την ημερομηνία του περιεχομένου. Στη συνέχεια, μπορείς να αποθηκεύεις άφοβα τα δοχεία στο ψυγείο, την κατάψυξη, καθώς και να τα χρησιμοποιείς στον φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων, αλλά και τους αποστειρωτές της Philips Avent. Το σετ περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα θήλαστρα και στις θηλές Philips Avent για άμεση εξαγωγή του γάλακτος ή για εύκολο τάισμα με μπιμπερό.

avent4


Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος, που αποτρέπουν τις διαρροές, χάρη στο διπλό φερμουάρ. Μπορείς να τις χρησιμοποιείς χωρίς δεύτερες σκέψεις, γιατί είναι προαποστειρωμένες και έχουν σύστημα σφράγισης που αποδεικνύει ότι είναι άθικτες πριν την πρώτη χρήση. Το καλύτερο είναι ότι έχουν ενισχυμένες πλαϊνές ραφές και υλικό διπλής στρώσης, που τις καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικές.

Επιθέματα στήθους για στεγνή αίσθηση όλη την ημέρα

avent5


Τέλος, μία καλή λύση που διευκολύνει σημαντικά τις μαμάδες που θηλάζουν είναι τα επιθέματα στήθους μίας χρήσης της Philips Avent. Σου προσφέρουν μέγιστη απορροφητικότητα, όλη την ημέρα, για να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα. Εμποδίζουν τις διαρροές γάλακτος, χάρη στα τέσσερα στρώματα που διαθέτουν, τα οποία παγιδεύουν την υγρασία μέσα στο επίθεμα. Μπορείς να τα φοράς και να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια κάθε στιγμή, διότι είναι αόρατα κάτω από τα ρούχα, χάρη στο διακριτικό, διαμορφωμένο σχήμα τους. Δεν πρόκειται να μετακινηθούν, καθώς εφαρμόζουν τέλεια και είναι αντιολισθητικά, λόγω των αυτοκόλλητων ταινιών που διαθέτουν.

Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να προσφέρεις αγνό μητρικό γάλα στο αγγελούδι σου και να το βοηθήσεις να μεγαλώσει και να γίνει γερό και δυνατό. Δοκίμασε τις καινοτόμες λύσεις της Philips Avent που είναι ειδικά σχεδιασμένες για μαμάδες, που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα μικρά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved