Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το μητρικό γάλα»

Ό,τι καλύτερο για ένα μωρό, ο μητρικός θηλασμός!

Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το μητρικό γάλα»

Η Αγγελική Δαλιάνη με αφορμή την Εβδομάδα μητρικού Θηλασμού, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες της που τη δείχνουν να θηλάζει το πρόωρο μωράκι της.

«Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό γάλα!!!», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε στις 16 Σεπτεμβρίου μετά από έντονους πόνους που είχε ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μικρός γιος τόσο της Αγγελικής Δαλιάνη όσο και του Μάνου Παπαγιάννη, βιάστηκε να γεννηθεί και έτσι ήρθε στον κόσμο δύο μήνες νωρίτερα ξαφνιάζοντας τόσο τους γονείς του όσο και τους συγγενείς του.

Τότε η Αγγελική είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας ότι όλα πήγαν καλά. «Ευτυχώς πήγαν όλα καλά!!!! Βιάστηκε να έρθει στη ζωή μας δυο μήνες νωρίτερα...»




Τέσσερις μέρες μετά τον τοκετό, η ευτυχισμένη για δεύτερη φορά μανούλα, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, χωρίς ωστόσο να έχει κοντά της τον νεογέννητο μικρούλη. «Μπορεί να μην πήραμε ακόμα το μωράκι μας, είμαστε όμως κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι γι’ αυτή τη θετική εξέλιξη στη ζωή μας!!! Ένα μεγάλο φιλί και ένα με ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας, την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης».



Πλέον η Αγγελική Δαλιάνη και η οικογένειά της, μπορεί να χαρίζει καθημερινά αγκαλιές στον πρόωρο μαχητή τους ενώ όπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία, η μεγαλύτερη αδερφή του Λυδία, τον φροντίζει και με το παραπάνω! «My happiness», σχολιάζει η ευτυχισμένη μανούλα και όχι άδικα, καθώς η ευτυχία όλων των γονιών, είναι τα παιδιά τους!



Διαβάστε επίσης:
Αγγελική Δαλιάνη: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της κόρης της για το Halloween (photo)
Αγγελική Δαλιάνη: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved