Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»

Πριν μερικές μέρες η διάσημη μέλλουσα μαμά και ο πασίγνωστος ηθοποιός σύζυγός της, ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά.

Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»

Τον Σεπτέμβριο του 2016, έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και μόλις ένα χρόνο μετά περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Τα νέα έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που περίμεναν να μάθουν και το φύλο του μωρού, μιας και η γνωστή μανούλα, μετά τη φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης, δημοσίευσε φωτογραφία με μία τούρτα που υποσχόταν να αποκαλύψει στα παιδιά της αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους, το φύλο του τέταρτου παιδιού της.



Αργά το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, η μέλλουσα μαμά, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αποκάλυπτε ότι το τέταρτο παιδί της οικογένειας θα είναι πάλι... αγόρι!



Να σας θυμίσουμε ότι η Hilaria και ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin έχουν μαζί ακόμη τρία παιδιά. Την Carmen 4,5 ετών, τον Rafael 2,5 ετών και τον Leonardo Angel Charles, που μόλις τον Σεπτέμβριο, έγινε ενός!

Αρκετοί από τους χρήστες του διαδικτύου, έκριναν τη Hilaria αρνητικά, σχολιάζοντας τόσο κάτω από τη φωτογραφία που ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης όσο και κάτω από το βίντεο που ανακοινώνουν το φύλο του μωρού, ότι παντρεύτηκε τον Alec Baldwin για τα λεφτά του και ότι ο μόνος λόγος που κάνει παιδιά είναι για να του «φάει» την περιουσία!

Η ίδια όμως, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την χθεσινή της δημοσίευση.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα και γλυκά μηνύματα, σχετικά για το νέο μωρό που περιμένουμε. Διάβασα αρκετά από αυτά, όπως για το γιατί αποκτούμε τόσα παιδιά και δεν σας κρύβω ότι με έκαναν να γελάσω... Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για καθαρά θρησκευτικό θέμα... Να απαντήσω, πως όχι δεν είναι! Κάποιοι λένε επειδή θέλω όλα τα λεφτά του Alec... Τα μωρά είναι ούτως ή άλλως ακριβά, έτσι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτή η σκέψη βγάζει νόημα. Επιπλέον, όπως κάθε παντρεμένου ζευγαριού, τα παιδιά είναι δικά μας. Μετά από 7 χρόνια που είμαστε μαζί, 5 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και περίπου 4 παιδιά (δεν θα τελειώσουμε ποτέ;), ορίστε η απάντηση γιατί κάνουμε παιδιά. Γιατί είναι χαριτωμένα και φέρνουν χαρά σε ένα σπίτι. Επιπλέον, νιώθω ότι χρειάζεται να πολλαπλασιάσουμε τον κόσμο μας με μια νέα γενιά από πραγματικά καλούς ανθρώπους. Οι μικροί μου Baldwinitos, είναι τόσο καλές ψυχές και ελπίζω να συνεχίσουν να μεγαλώνουν και να κάνουν αυτό τον κόσμο καλύτερο μέρος!».



Διαβάστε επίσης:
«Η ζωή μου», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς αναρτώντας τη φωτογραφία
Γονείς ξανά; Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως περιμένει το τέταρτο παιδάκι του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved