Jimmy Kimmel: Έκανε φάρσα στην κόρη του, αλλά η αντίδραση της ήταν απρόσμενη (vid)

Το Halloween γιόρτασαν, πριν λίγες μέρες στην Αμερική και ο Jimmy Kimmel το τίμησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Για την ακρίβεια, αυτόν που κάνει τα τελευταία 6 χρόνια… φάρσες, σε μικρά παιδιά!

Jimmy Kimmel: Έκανε φάρσα στην κόρη του, αλλά η αντίδραση της ήταν απρόσμενη (vid)

Κάθε χρόνο, από το 2011 ο διάσημος παρουσιαστής ζητάει από τους γονείς να κάνουν φάρσα στα παιδιά τους και να τους λένε ότι τάχα έφυγαν όλα γλυκίσματα/κεράσματα, που είχαν μαζέψει. Και όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τη μεγάλη συμμετοχή των γονιών, έχουμε παρακολουθήσει απίστευτες αντιδράσεις και ξεσπάσματα από τα παιδιά.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ξεσπάνε σε κλάματα και θυμώνουν με τους γονείς, που έφαγαν τα γλυκά. Λίγες έως ελάχιστες, θα λέγαμε ότι είναι οι ψύχραιμες αντιδράσεις των παιδιών. Και λογικό, μας ακούγεται.

Φέτος, ο Jimmy Kimmel είπε να κάνει την ίδια φάρσα στην κόρη του, αφού πλέον είναι 3 χρόνων. Έτσι, πήρε το σακουλάκι που είχε μέσα τα γλυκίσματά της για το Halloween, το άδειασε και πήγε να της πει ότι δυστυχώς, τα έφαγε όλα. Η αντίδραση της μικρούλας, δεν θα λέγαμε ότι ήταν αναμενόμενη και νομίζουμε ότι ξάφνιασε το διάσημο μπαμπά της.

Δείτε το απίθανο βίντεο

Διαβάστε επίσης

Πολύ γέλιο! Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις παιδιών όταν οι γονείς τους ανακοινώνουν ότι έφαγαν όλα τα γλυκά τους! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved