Θαυμάσια νέα! Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο γνωστός ηθοποιός!

Θαυμάσια νέα! Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Ο 35χρονος ηθοποιός 16 μήνες μετά την απόκτηση της πρώτης του κόρης, θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Η Daily Mail, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες τους από ένα γκαλά όπου εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης. Η σύζυγος του ηθοποιού, είχε καλυμμένη την κοιλίτσα της με μαύρη μπλούζα και μαύρη φούστα!

Τα νέα επιβεβαίωσε της εγκυμοσύνης όμως, επιβεβαίωσε ο ίδιος και η σύζυγός του, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, μέσα από κοινό τους δελτίο τύπου, που έδωσε στο αμερικανικο People.com, ο εκπρόσωπός τους.

eddoe

«Ο Eddie και η Hannah Redmayne είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί!».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2014, λίγο πριν φέρει στο σπίτι ο 35χρονος, το Oscar καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Stephen Hawking, στο σπιτί!

eddie 1

Από τη μέρα που υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, τον Ιούνιο του 2016, ο Redmayne είχε πει σε συνέντευξή του για το πώς η πατρότητα που άλλαξε τη ζωή. «Μου αρέσει να μη δουλεύω. Είναι απίστευτο και καταπληκτικό γιατί περνάω τις πρώτες 4,5 ώρες της ημέρας τους τελευταίους πέντε μήνες με την Iris! Γνωρίζω ότι αυτό είναι προνόμιο γιατί πολλές φορές όταν συζητώ με συναδέλφους μου, επιστρέφουν στο σπίτι μετά από 2-3 μέρες στο σπίτι. Πριν γίνεις γονιός, ακούς τους ανθρώπους να λένε ότι δεν θα χορταίνεις τον ύπνο, ότι χάνεις την ελευθερία σου, αλλά είναι απίστευτο να ξυπνάς στις 3 το πρωί με ταχυπαλμία, με λίγο πανικό, με ένα μικρό χαμόγελο, αλλά πραγματικά το αξίζει!».

Να τονίσουμε τέλος, ότι η Daily Mail, ήταν εκείνη όπου δημοσίευσε πρώτη τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved