Κέρδισε ένα πολυμηχάνημα kMix της Kenwood!

Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Η απάντηση στην καθημερινή ερώτηση που βασανίζει όλες τις μαμάδες του κόσμου, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.

Κέρδισε ένα πολυμηχάνημα kMix της Kenwood!

Με το πολυμηχάνημα kMix HDX754RD της Kenwood μπορείς να δημιουργήσεις οποιαδήποτε συνταγή επιθυμείς, εύκολα και γρήγορα. Η μικρή -αλλά θαυματουργή- συσκευή διαθέτει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες και θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις πολλά εμπνευσμένα και πεντανόστιμα πιάτα σε λίγα μόνο λεπτά.

Με πανίσχυρο μοτέρ 800W και διαδοχικά αυξανόμενες ταχύτητες, γίνεται το απόλυτο εργαλείο, που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

RAVDOKENWOOD

-Κοπτήριο χωρητικότητας 500ml με ανοξείδωτες λεπίδες κοπής

-Ράβδο-μπλέντερ Triblade™ με μεταλλική ράβδο και τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής, για καλύτερη απόδοση κατά 50%

-Ράβδο Soup XL με μεγάλο πέλμα και τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής για μεγάλες ποσότητες και χρήση απευθείας στα μαγειρικά σκεύη χωρίς φόβο γραντζουνιών

-Εξάρτημα για πουρέ Masher Pro™ με δύο δίσκους για εύκολη και γρήγορη παρασκευή πουρέ

Με νέο εργονομικό σχεδιασμό στις λαβές, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, ειδική βάση αποθήκευσης και πολυτελή συσκευασία, σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να δημιουργείς καθημερινά νόστιμα πιάτα για την οικογένειά σου.

RAVDOMPLENTER

Πώς μπορείς να την κερδίσεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, που διαρκεί από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Σου ευχόμαστε καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved