Ολυμπία Χοψονίδου: Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, δημοσιεύει φώτο της μικρής στο Instagram

Ένα μήνα μετά μας δείχνει την κορούλα της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, δημοσιεύει φώτο της μικρής στο Instagram

Η Ολυμπία Χοψονίδου πριν ένα μήνα έγινε μαμά για πέμπτη φορά. Μετά τους τρεις γιους και τη μια κόρη, απέκτησε ακόμη μια κορούλα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα της δώσουν μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη.

Η γνωστή μανούλα, τις ημέρες που υποδέχτηκε στον κόσμο, την κορούλα της, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες για να μας συστήσει τόσο τη νεογέννητη μικρούλα, όσο και την αντίδραση των τεσσάρων μεγαλύτερων παιδιών της, τη στιγμή που γνωρίζουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Η μεγάλη συνάντηση», σχολίασε κάτω από το βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη, τον Θανάση, τον Βασίλη Jr και την Αιμιλία, να γνωρίζουν τη μικρή τους αδερφούλα.



Στις 27 Σεπτεμβρίου η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της μικρούλας, δείχνοντάς μας τα χαρακτηριστικά της, σχολιάζοντας: «Το λουλουδακι μου. . .Το αστερακι μου. . .η δευτερη πριγκιπισσα μου . . . Η μανουλα σε αγαπαει μεχρι το φεγγαρι και ακομη πιο ψηλα...».



Πριν μερικές ώρες και μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της μικρούλας δημοσίευσε φωτογραφία της μόλις ενός μηνός μικρής, στο Instagram stories, δείχνοντάς μας τη μικρούλα να... νυστάζει σχολιάζοντας, «Νυστάζω... Κάπως έτσι νοιώθω».

olimpia xopsonidou mpempa

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπία Χοψονίδου: Την αποθέωσαν οι Ελληνίδες μανούλες μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε
Ολυμπία Χοψονίδου: Με άψογο στυλ σε βόλτα με τα τέσσερα παιδιά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved