Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (photo)

Η Μαριέττα Χρουσαλά ανήκει στις διάσημες εκείνες, που δεν έχουν άγχος με την εικόνα τους. Και συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, όπου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (photo)

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της τρίτης της εγκυμοσύνης και απολαμβάνει τη γλυκιά αυτή περίοδο. Και ουκ ολίγες φορές, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Βέβαια, αποφεύγει επιμελώς τις ολόσωμες φωτογραφίες, όπου θα φαίνεται η κοιλίτσα της, προτιμώντας τις selfie.

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, όταν έστειλε γλυκές «καληνύχτες» στους followers της, με μία selfie από το κρεβάτι της, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με μία καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Μαριέττα Χρουσαλά έστειλε την «καληνύχτα» της, στους φίλους της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι.

xrousala

Η γνωστή παρουσιάστρια περιμένει με αγωνία τον ερχομό του τρίτου της παιδιού, ενώ πριν δύο μέρες (25/10) γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης της, Μάργκω.. Η μικρή έγινε 5 χρόνων και η μαμά της, της ευχήθηκε ανεβάζοντας στα instastories ένα στιγμιότυπο με τα cupkakes, για τα γενέθλια της. Και τα συνόδευσε με την ευχή: «Χρόνια πολλά Μάργκω. Σε αγαπώ τόσο πολύ πριγκίπισσά μου».

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας έχουν ακόμη ένα γιο, τον Σπύρο και σύντομα θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Διαβάστε επίσης

Μαριέττα Χρουσαλά: Η νέα φωτό της στο Instagram στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved