Η ζωή θέλει χρώμα!

Κι όταν λέω «χρώμα», εννοώ κυριολεκτικά! Για μικρούς και μεγάλους!

Η ζωή θέλει χρώμα!

Ξέρω ότι το κεφάλαιο «ζωγραφική», είναι μία από τις πιο γλυκιές αλλά και αρκετά «προκλητικές» ιστορίες για όλες τις μαμάδες. Γλυκιά, γιατί βλέπεις το παιδί σου από πολύ μικρή ηλικία να δημιουργεί και να εκφράζεται, να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να σκέφτεται και να νιώθει. Kαι προκλητική, γιατί μόνο εμείς οι μανούλες ξέρουμε σε πόσα ρούχα έχουν βάλει την υπογραφή τους με μαρκαδόρους, σε πόσα τραπεζομάντηλα, αγαπημένα έπιπλα και τοίχους έχουν εκφραστεί εικαστικά οι μικροί μας Πικάσο.

Η Έλενα, όπως και τα περισσότερα κορίτσια, ξεκίνησε από πολύ μικρή να εκφράζεται καλλιτεχνικά εντός και εκτός σπιτιού. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους μαρκαδόρους έχουμε λιώσει… Σε όποια γωνιά του σπιτιού κι αν ψάξεις, σίγουρα θα βρεις κρυμμένο έναν μαρκαδόρο ή μία ξυλομπογιά. Και βέβαια όποιο συγγενικό ή φιλικό σπίτι και αν επισκεπτόμασταν ο… καλλιτεχνικός μας εξοπλισμός πάντα μας συνόδευε ασυζητητί!

Και ήρθε η φετινή χρονιά και η «πρόκληση» μεγάλωσε ακόμα παραπάνω, καθώς ξεκινήσαμε την Α' Δημοτικού. Μέσα στην τεράστια λίστα με τα απαραίτητα σχολικά υπήρχαν φυσικά πολλοί… πάρα πολλοί μαρκαδόροι και ξυλομπογιές.

Δεν σας κρύβω ότι προβληματίστηκα για το ποιους θα έπρεπε να επιλέξω και ποιοι είναι οι πιο κατάλληλοι. Οι παράμετροι πολλές: Να έχουν διάρκεια, να μη χρειαστεί να αγοράσουμε ξανά σε 3 μήνες και φυσικά να αποπλένονται εύκολα και να μην αφήνουν λεκέδες.

Κάπως έτσι λοιπόν κατέληξα στους μαρκαδόρους Kid Couleur της σειράς BIC KIDS καθώς ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια που θέτουμε εμείς οι μανούλες! Μαρκαδόροι ιδανικοί για καθημερινή σχεδίαση και ζωγραφική, για παιδιά ηλικίας 5 ετών και πάνω, με βάση το νερό! Και το πιο βασικό: Έχουν μελάνι που αφαιρείται εύκολα από το δέρμα και τα περισσότερα υφάσματα! Είναι διαθέσιμοι σε 24 ζωντανά χρώματα και έχουν μεσαία μύτη, ώστε η δημιουργικότητα των παιδιών μας να παραμένει αστείρευτη! Οι Kid Couleur επιπλέον συνιστώνται και από εκπαιδευτικούς!

IMG 6651
234

Για ξυλομπογιές επιλέξαμε τις Evolution Triangle της BIC KIDS οι οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές αφού είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό (ρητίνη). Είναι ιδανικές για καθημερινή σχεδίαση και ζωγραφική, για παιδιά ηλικίας 2 ετών και πάνω, καθώς έχουν τριγωνικό σχήμα που βολεύει τα μικρά δαχτυλάκια τους. Έχουν ανθεκτική μύτη, δεν μασιούνται και δεν αφήνουν ακίδες αν σπάσουν, κατασκευάζονται από 54% ανακυκλωμένα υλικά και διαθέτουν περιβαλλοντική πιστοποίηση NF. Τι άλλο να ζητήσεις για να νιώσεις ήσυχη;

IMG 6649

Αλλά η BIC δεν σταματάει εδώ. Στο site της: https://www.bickids.com/el μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα με είδη ζωγραφικής που καλύπτουν κάθε ανάγκη και να εκτυπώσετε όμορφες ζωγραφιές, μάσκες και άλλες ευφάνταστες χειροτεχνίες που θα καλύψουν δημιουργικά το χρόνο του παιδιού σας!

123

Κι επειδή η ζωή είναι λίγο πιο όμορφη όταν μας κάνουν δώρα, σήμερα αποφάσισα να σας κάνω κι εγώ όχι ένα, αλλά δύο δωράκια!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και 10 νικήτριες θα κερδίσουν από 1 σετ που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη ζωγραφικής BIC KIDS:

  • Ξυλομπογιές evolution triangle
  • Μαρκαδόρους Visacolor XL
  • Κηρομπογιές Plastidecor triangle
  • Μαρκαδόρους kid couleur
  • Μαρκαδόρους Magic Felt Pens
BIC 1

Και για όσες φίλες μου δεν καταφέρουν να κληρωθούν, μπορείτε να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για σας με τη σειρά BIC KIDS. Μπείτε στο e-shop: z-mall.gr και βάλτε τον κωδικό κουπονιού mothersblog για να έχετε έκπτωση 20%! Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Γιατί όπως σας είπα και στην αρχή η ζωή θέλει χρώμα! Ας ζωγραφίσουμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved