Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου τους

Τον Μάιο ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωνε ότι θα γίνει μπαμπάς και έδειχνε ότι περίμενε πώς και πώς να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα στην κυριολεξία, ενώ δεν δίσταζε να εξομολογηθεί δημόσια το πόσο αγαπάει τη σύζυγό του.

«Πόσο τυχερός είμαι; Η υπέροχη γυναίκα μου, χόρεψε hula για εμένα την ημέρα του γάμου μας, δύο χρόνια πριν. Νιώθω ευγνώμων να γνωρίζω το πόσο με αγαπά, με σέβεται και πόσο με υποστηρίζει αυτή η δυναμική γυναίκα!», είχε πει σε συνέντευξή του.

matthew morrison

Αυτή την εβδομάδα έγινε μπαμπάς και τα νέα της γέννησης ανακοίνωσε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν και ο ίδιος αρκέστηκε σε μια φωτογραφία που δείχνει μόνο το χεράκι του γιου του, η σύζυγός του δημοσίευσε ολόκληρη φωτογραφία του γιου τους.

Χθες αργά το βράδυ, η Renee έκανε ακόμη μια δημοσίευση. Την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, που αποτυπώνεται τόσο ο έρωτας που έχουν ο ένας για τον άλλο όσο και η αγάπη που νιώθουν για το νεογέννητο μωρό τους. «...η ζωή μου τυλίχτηκε σε αυτή την υπέροχη μικρή φωτογραφία... Είμαι δοσμένη σε αυτούς τους δύο... είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Αυτή η σύνδεση .. Για να καταλάβετε πλήρως την έννοια αυτής της ζωής & αυτής της αγάπης... είναι ο σκοπός μου!! Για πάντα και πάντα ... τα αγόρια μου ... η ΖΩΗ ΜΟΥ!», σχολίασε η νέα μαμά κάτω από τη φωτογραφία!



Στη φωτογραφία ο Matthew Morrison, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ως δάσκαλο της γνωστής σειράς Glee, φιλά τρυφερά τη σύζυγό του, ενώ εκείνη θηλάζει το νεογέννητο James Makai Morrison.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και παντρεύτηκαν στο Maui τον Οκτώβριο του 2014.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved