Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία των διδύμων της

«Διπλός μπελάς», σχολίασε με hastag κάτω από τη φωτογραφία της!

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία των διδύμων της

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μετά από δέκα χρόνια που απέκτησε το πρώτο της παιδί, έγινε ξανά μαμά και μάλιστα σε δίδυμα! Όπως η ίδια είχε πει, όταν έγιναν γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης της, ήταν έκπληξη, «Δεν υπάρχουν δίδυμες κυήσεις στις οικογένειές μας, έτσι τα νέα δεν σας κρύβω ότι ήταν σοκαριστικά. Όχι, δεν πρόκειται για εξωσωματική ή κάποια άλλη μέθοδος σύλληψης. Ήταν αναπάντεχο. Απλά σοκαρίστηκα όταν ο γιατρός μου το αποκάλυψε λέγοντάς του, "Γιατρέ, αυτό είναι αδύνατο!"».



Στη φωτογραφία τα δίδυμα αγόρια φορούν ίδια φορμάκια και η 40χρονη ηθοποιός σχολιάζει, «Να τοι! Σας παρουσιάζω τις νέες μας εκδοχές, τον Leo και τον Lenon, γεννήθηκαν στις 16 του μήνα. #DoubleTrouble».



Αυτά είναι τα πρώτα παιδιά για την Jaime Pressley και τον σύντροφό της, Hamzi Hijazi. Οι δυο τους προσπαθούσαν αρκετό καιρό για ένα παιδί και ποτέ δεν περίμεναν ότι ο Θεός θα τους ευλογούσε με δύο!



«Πάντα ήθελα τρία παιδιά και καθώς μεγαλώνω πιστεύω ότι ακόμη ένα θα ήταν μια υπέροχη ιδέα», είχε πει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, ενώ είχε παραδεχτεί ότι συγκρίνοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη με τη δεύτερη, ειδικά μετά από 10 χρόνια της φαίνεται «μέρα με τη νύχτα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved