Ο διάσημος ηθοποιός πριν μερικές ώρες έγινε μπαμπάς! Τα νέα ανακοίνωσε στο Instagram

Πριν μερικές ώρες έγινε μπαμπάς!

Ο διάσημος ηθοποιός πριν μερικές ώρες έγινε μπαμπάς! Τα νέα ανακοίνωσε στο Instagram

Ο μικρούλης του ήρθε στον κόσμο και μαζί με τη σύζυγό του πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Από τη μέρα που έγιναν γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τη μέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Τα νέα της γέννησης του μικρού, έκανε γνωστά τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η σύζυγός του, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής.

matthew

«Στο νεογέννητο αγόρι μας Revel James Makai Morrison: Η μαμά σου και ο μπαμπάς σου θα τα καταφέρουν. Δείξε μας εμπιστοσύνη να σε καθοδηγούμε και να σε προστατεύουμε πάντα. Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες για τον ερχομό σου. Οι περιπέτειες μόλις ξεκινούν!», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς, Matthew Morrison κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας το χέρι του με το χέρι του μικρούλη.



Η σύζυγός του, Renee, επίσης γιόρτασε τον ερχομό του γιου της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Matthew που κρατά τα χεράκια του μωρού τους!

«Βρίσκομαι στον 7ο ουρανό... στον παράδεισο της γης... που σου έδωσα ζωή, που σε κρατώ στα χέρια μου, που σε ανακουφίζω, που σε ταΐζω από το σώμα μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά σου. Μικρέ μου Revel James Makai Morrison, σου υπόσχομαι ότι θα φροντίζω, ότι συνεχώς θα σου θυμίζω ότι αξίζεις την αγάπη και θα σου διδάξω τη συμπάθεια και την ευγένεια!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved