Τα προβλήματα υγείας του κάθε ζωδίου και πώς να τα αντιμετωπίσει φυσικά

Μπορείς να εντοπίσεις την «πηγή» του προβλήματος και στις περισσότερες περιπτώσεις, να βρεις το «κλειδί» για τη λύση στη Φύση!

Τα προβλήματα υγείας του κάθε ζωδίου και πώς να τα αντιμετωπίσει φυσικά

Η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και σε βρήκε να εργάζεσαι πυρετωδώς ή να κάνεις σχέδια για νέα ξεκινήματα. Πώς, όμως, θα πετύχεις τους στόχους σου, αν νιώθεις ότι σου λείπει ενέργεια; Πώς, άραγε, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις, αν κάθε μέρα αισθάνεσαι κόπωση και ατονία;

Αδυναμία, έλλειψη διάθεσης, επιδερμίδα θαμπή και ένα σώμα που «φωνάζει»… βοήθεια. Αν διαβάζοντας τις παραπάνω προτάσεις, ένιωσες ότι κάποιος γράφει για εσένα, τότε αξίζει να συνεχίσεις τη «μελέτη» και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να βρεις ξανά τη λάμψη σου και να τονωθείς με φυσικό τρόπο.

Όπως σε κάθε περίσταση, έτσι και στη συγκεκριμένη, κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστές ανάγκες. Ωστόσο, η λύση μπορεί να μη διαφέρει πολύ για το καθένα. Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζοντας τα αδύνατά τους σημεία, όλα τα ζώδια μπορούν να εντοπίσουν την «πηγή» του προβλήματος και στις περισσότερες περιπτώσεις, να βρουν το «κλειδί» για τη λύση στη Φύση! Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved