Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός δείχνει το σημάδι της καισαρικής τομής

Από τη μέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η ίδια και ο ηθοποιός σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός δείχνει το σημάδι της καισαρικής τομής

Αυτό το δεύτερο παιδί ήρθε στην κυριολεξία για να ομορφύνει τόσο τη δική τους ζωή όσο και του μεγαλύτερου γιου τους. Η 38χρονη, θέλοντας να δείξει το σώμα της μετά τον τοκετό και τις αλλαγές, δημοσίευσε φωτογραφία της με το σημάδι της καισαρικής τομής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μόλις γνώρισα το σημάδι της καισαρικής τομής μου για πρώτη φορά σήμερα το πρωί. Σε ευχαριστώ Dr. Albert Sassoon, για τη μαεστρία σου. Γιατί θα ήθελα να μου έχει δείξει κάποιος μια τέτοια φωτογραφία 9 μήνες πριν... Θα επιμείνω να γίνει αυτή (η φωτογραφία) η επαγγελματική σας κάρτα (αναφερόμενη στον γιατρό της)».



Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό, περήφανα δείχνει το σημάδι που απέκτησε μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, Lazlo Biggs, αν και όπως η ηθοποιός αναφέρει θα ήθελε κάποιος να της είχε δείξει πώς είναι να έχεις ένα σημάδι καισαρικής πριν μείνει έγκυος!

Στη φωτογραφία η Jenny Mollen καλύπτει το στήθος της, εστιάζοντας στην τομή που έχει χαμηλά στην κοιλιά της. Εκτός από την τομή όμως, διακρίνεται η σκουρόχρωμη γραμμή στην κοιλιά της, η λεγόμενη linea negra.

jenny

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, απαθανάτιζε τον εαυτό της και δημοσίευε φωτογραφίες της στα social media θέλοντας να δείξει τις αλλαγές στο σώμα μιας εγκύου πριν τον τοκετό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved