Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει ένα πολυμίξερ από την Kenwood!

Η καθημερινότητα μιας μητέρας στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι μανούλες σήμερα τρέχουν όλη μέρα για να τις προλάβουν.

Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει ένα πολυμίξερ από την Kenwood!

Οικογένεια, γραφείο, οικιακές δουλειές και μαγείρεμα. Το τελευταίο αυτό «κεφάλαιο» αποτελεί συχνά «πονοκέφαλο» για τις γυναίκες, καθώς οι περισσότερες δεν έχουν τον χρόνο να ετοιμάζουν κάθε μέρα υγιεινά και ευφάνταστα γεύματα για τα παιδιά τους. Όταν μάλιστα τα μικρά δεν έχουν τις ίδιες διατροφικές προτιμήσεις, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν!

Για να γίνονται, λοιπόν, όλα όπως ακριβώς τα θέλετε, χρειάζεστε χρόνο ή ένα καλό… πολυμίξερ! Αυτό τουλάχιστον μας «δίδαξε» η προσωπική μας εμπειρία .

Η τυχερή που κέρδισε το πολυμίξερ FDP302WH της Kenwood είναι:

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥΚΕΡΑ

Συγχαρητήρια!

Σε λίγο χρόνο και με μερικές απλές κινήσεις μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα μοναδικά πιάτα για την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται, δηλαδή, μια μαμά σήμερα.

KENWOOD

Τι περιλαμβάνει το δώρο

Πώς μας διευκόλυνε το πολυμίξερ της Kenwood; Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Αξίζει, λοιπόν, να μάθετε ότι όλα τα αποσπώμενα μέρη του μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, ενώ το μικρό του μέγεθος σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε στην κουζίνα σας για να ετοιμάσετε άνετα τις συνταγές που αγαπάτε.

Τι περιλαμβάνει; Μπολ χωρητικότητας 2,1 λίτρων, μπλέντερ 1,2 λίτρου, λεμονοστύφτη, ανοξείδωτο δίσκο κοπής διπλής όψεως για κόψιμο σε φέτες και τρίψιμο, διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια, δίσκο πολτοποίησης ιδανικό για αυγά και κρέμες, ελαστικά ποδαράκια για μεγαλύτερη σταθερότητα, σύστημα ασφαλείας στο μπολ και το μπλέντερ για μεγαλύτερη ασφάλεια και αρκετά ακόμη στοιχεία που θα σας βοηθήσουν με το μαγείρεμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved